Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Tim Hetherington i Chris Hondros zginęli w Libii

Domyślnie Tim Hetherington i Chris Hondros zginęli w Libii

To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Bardzo to przeżywam . O Timie sporo czytałem, dobry był np. artykuł w Press z 2007 r. Całkowicie poświęcił się mediom foto i filmowym. Był o rok młodszy niż ja. Jego ostatni wpis na Twitterze: "W oblężonym libijskim mieście Misrata, masowo ostrzeliwanym przez siły Kaddafiego. Ani śladu NATO". Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

No szkoda gości. Jakiś czas temu oglądałem dokument "Wojna Restrepo" który współtworzył Hetherington. Tym razem podeszli blisko, za blisko...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?

Może świat nie będzie jednak taki kretyński i nie wywoła kolejnej wojny pod pretekstem "wojny o pokój" i nie będzie się wtykał wszędzie tam gdzie ciągną go polityczne interesy.....

PEACE
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    Może świat nie będzie jednak taki kretyński i nie wywoła kolejnej wojny pod pretekstem "wojny o pokój" i nie będzie się wtykał wszędzie tam gdzie ciągną go polityczne interesy.....

PEACE
    To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Szkoda chlopakow, po prostu podeszli za blisko .. taka praca, taka karma.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.
    Bardzo proszę nie kontynuować tych wątków. To nie forum społeczno-polityczne :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Bardzo proszę nie kontynuować tych wątków. To nie forum społeczno-polityczne :cool:.
    Znowu pytanie bez odpowiedzi ;-) Życie jest brutalne

Uprawnienia umieszczania postów