Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Nastoletni paparazzo - film dokumentalny HBO

Domyślnie Nastoletni paparazzo - film dokumentalny HBO

Powinna co poniektórych zainteresować tematyka filmu dokumentalnego nakręconego dla HBO: http://hbo.pl/movie/nastoletni-paparazzo_-68949 oraz http://www.filmweb.pl/film/Nastoletn...zo-2010-492823 Na filmwebie zebrał dość dobre oceny więc przypuszczam, że warto.
    Canon 650D | Sigma 50mm 1.4F | C 16-35mm L II | S 17-70mm F2.8-4.5 | Canon 580ex II

Flickr

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez yacmen Zobacz posta
    widział ktoś już to ? warte uwagi ?
    widziałem ten filmik wczoraj szkoda ze nie ma na necie napisów ale generalnie da się zrozumieć ocb.
    Polecam fajna płęta.
    Myślałem że ponad godzina na film dokumentalny o łepku który robi foty to troche dużo ale wcale nie!!!
    Jak ktos ma chwile na obejrzenie to polecam!!!

Coś już napisał Awatar tomicher

Domyślnie

to nie przytyk, tylko po prostu nie mogę się powstrzymać przed poprawieniem tego błędu:

PUENTA

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Ja co prawda filmu nie widziałem, ale znam od podszewki inną produkcję HBO - "Love me darling". Jest to film "dokumentalny" opowiadający o polakach na wycieczce w Egipcie i wszystko by było spoko, tylko, że w filmie grali aktorzy i mieli rozpisany scenariusz i dialogi Nawet mieli opłacony wyjazd do Egiptu.
    Dlatego radzę podchodzić z pewnym dystansem do ambitnego kina HBO
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Z tych "dokumnetow" HBO najlepszy byl chyba "Czekając na sobotę" - wymiata

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Poświęciłem w zeszłym tygodniu późny wieczór i obejrzałem ten dokument. Naprawdę polecam, dość ciekawe podejście do tematu, w szczególności do samego zawodu paparazzo, a następnie ewolucja tego podejścia...
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Domyślnie

To dokument jest? Świetnie. Potrzeba mi było w ostatnim czasie takiego filmu. Co prawda fotografia tego typu jakoś mnie szczególnie nie interesuje, ale chętnie zgłebie psychike i motywy działania tego typu fotografów, szczególnie nastoletnich.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów