zdecydowanie 1.
mam nieodparte wrażenie, że na wszystkich jest trochę mydlanie. Szczególnie w okolicach twarzy.
www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci
Połączę posty poprzedników - 1 najlepsza, choć całą serię przyjemnie się ogląda. Jest co prawda mydlanie, ale wcale nie przeszkadza to w odbiorze. Generalnie in plus.
Świetne zdjęcia! Gratuluję pomysłu! A jedyne co mi przeszkadza to strasznie wyglądający cień na nosie na 4
Chyba pradziwego szaleństwa nie widziałeś...
Kaftan, podarte, ponczochhy i stara boazeria a la późny Gierek mają być objawiami tego stanu? Zdjęcia udawane, nienaturalne... Żal oglądać...
koncepcja ok, ale brakuje mocniejszego makijażu, nieco rozmytych ciemnych cieni pod oczami, potargane włosy bardziej pomogłyby nadać tym zdjęciom "diaboliczności", no i ciut ciemniejsza ekspozycja.
ogólnie pomysł ok
modelka ok
diabeł tkwi w szczegółach, dlatego jak drugi raz najdzie Ciebie ochota na taką sesje, to postawcie na mocny makijaż, nieco rozmyć cienie (ciemne) pod oczami i potargać solidnie włosy a będzie perełka
canon eos 550d
1 najlepsze
Sesja, w ciekawym miejscu, ale tak jak ktoś już się wypowiadał brak mi mocniejszego makijażu, i może jakiś akcesoriów podkreślających Szaleństwo
![]()