Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Fotografia pod wplywem; muzyka uczucia inne

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

robiac diaporamy ze swoich zdjec dobieram oczywiscie zdjecia pod charakter muzyki, ale robienie zdjec i jednoczesne sluchanie muzyki? Dla mnie wykluczone. Bawiac sie w fotografie przyrodnicza, samo bycie w terenie, wsluchiwanie sie w gaworzenie lasu, strumieni czy pol jest elementem z ktorego nigdy bym samowolnie nie zrezygnowal.

Dopiero zaczyna Awatar kekacz
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Ale do miejskiej reporterki "The Ride of the Valkyries" Wagnera moze byc inspirujace
    Canonet GIII 17 QL

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Moze i tak, ja robiac zdjecia miejsko-turystyczno-dokumentalne raczej wsluchiwalem sie czy granat mozdzierzowy nie leci albo czy nie zaczynaja gwizdac kawalki metalu kaliber 7,62 . Czyli znowi muzyka tylko by przeszkadzala

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Może to będzie dziwne, ale mnie muzyka przeszkadza w pracy. Lubię w chwilach relaksu. Nawet w samochodzie słucham radia z programami gadanymi. I niech nikt nie pomyśli, że nie lubię muzyki. Co to to nie.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

nigdy na to nie wpadłem by słuchac muzyki robiąc zdjęcia... nie miałem nigdy takiej potrzeby. A bardzo duzo czasu słucham muzyki na discmanie. Ale jakos staralem sobie wyobrazic siebie przez chwile jak probuje upolowac jakiegos ptaszka... zrobic zachod słonca... omg cokolwiek... ale nigdy nie ma tam muzyki... poprostu nie umiał bym sie skupic na tym co robie.
    Ostatnio edytowane przez Venio ; 27-12-2005 o 03:07

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kekacz
    Ale do miejskiej reporterki "The Ride of the Valkyries" Wagnera moze byc inspirujace
    Jakoś skojarzyło mi się to ze "Świętymi z Bostonu"
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Jakoś skojarzyło mi się to ze "Świętymi z Bostonu"

o tym samym pomyslalem czytajac ten watek, Willem Dafeo, discman, siakas opera, dwoch ruskich przy smietniku (tam to chyba bylo "La Boheme" Pucciniego) mnie w kazdym razie muza rozprasza, nie tylko przy foceniu, ale podczas rozmowy czytania robienia czegokolwiek, jesli muza jest cicho i jest to Miles Davis albo Marcus Miller, no moze byc nawet Benny Goodman, Glenn Miller albo Sinatra, to moze tak jak powiedzial Adamek, tworzyc nastroj, ale jesli tylko ja ja slysze w discmanie, to jednoczesnie nie slysze czy ktos na mnie trabi czy ktos sie zbliza cz nie zahukala za mna sowa... niestety nie mam zdolnosci jak agent Smecker ja musze sie skupic wyciszyc pomyslec w spokoju...

Jesli idzie o Sigur Ros, to moja byla anglistka jest wspolautorka tej strony

http://www.sigur-ros.art.pl/

swoja droga uwielbialem jej Tate Swietny hitoryk, ale to temat na zupelnie inna rozmowe
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 27-12-2005 o 18:05
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów