Mam pytanie odnośnie foldera, z którym otwiera sie program. Czy mozna zmienic w jakikolwiek sposob folder, ktory jest otwierany po otwarciu BRIDGe'a?
Mam pytanie odnośnie foldera, z którym otwiera sie program. Czy mozna zmienic w jakikolwiek sposob folder, ktory jest otwierany po otwarciu BRIDGe'a?
30D 17-40 50 85
można
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
a Br nie otwiera się po prostu na ostatnio zamkniętym folderze?
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
Ja to rozumiem tak jak jest napisane. Mozna zmienic folder, ktory jest otwierany po otwarciu Bridge. Mozna dodawac i usuwac pliki, czyli go zmieniac. Mozna rowniez po otwarciu Bridge zmienic/przelaczyc na inny folder.
To o czym piszecie dalej, zupelnie nie wynikalo dla mnie z tresci tego co napisal zalozyciel watku. Na to postaram sie odpowiedziec, jak juz wroce od tesciowej i wlacze komputer.
Wesolych Swiat
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Przekopałem program wzdłuż i w szerz. Nie znalazłem funkcji określenia katalogu domyślnego więc zapewne trzeba korzystać z dobrodziejstwa, możliwości dodania skrótu do konkretnego katalogu, do listy ulubionych.
---Moje zdjecia na FB---
Może dodać do ulubionych do zakładki po lewo ?
Jeden klik i w folderze![]()