Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Rajdy - pomocy ! :)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowa Ruda

Domyślnie

mając mulący AF trudne jest strzelanie przodu auta przy wiekszych predkosciach.

byłem na patelni w piatek (bez aparatu), w sobote na dwóch pierwszych Osach i przywiozłem moze z 20 % zdjęć, no ale mieszkam 15 km od patelni :P

co do zdjęć, sprobowac zwiekszyc głębie, kombinować, ustawiac focus na szybę, ale to w zaleznosci od miejsca fotografowania.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Totalny Zobacz posta
    mając mulący AF trudne jest strzelanie przodu auta przy wiekszych predkosciach.

byłem na patelni w piatek (bez aparatu), w sobote na dwóch pierwszych Osach i przywiozłem moze z 20 % zdjęć, no ale mieszkam 15 km od patelni :P

co do zdjęć, sprobowac zwiekszyc głębie, kombinować, ustawiac focus na szybę, ale to w zaleznosci od miejsca fotografowania.
    Ja akurat do Was miałem 460 km :P

mrożonek mam duzo fajnych i masę udanych panoramowań ale jakby to już jest dla mnie nudne - musze zaczac robiś na długich czasach resztę ujęć żeby zawsze ,,zdjęcie się ruszało" ;P Super rajd na Elmocie 1 raz - szkoda że tak się zakończył.

Zablokowany

Domyślnie

po co wam 200 takich samych zdjeć ? :>

zróbcie 5

ale niech przy tych 5 opada kopara

widziałem juz na rajdach fotografów stojących tak długo w jednym miejscu że az odciski butów wygnietli na trawie

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowa Ruda

Domyślnie

masz racje. szczególnie szkoda mi tych +/- 18latków z ogromnymi szkłami, lampami ktorzy przestali godzine w jednym miejscu. ja osobiscie byłem wszedzie. w niedziele na pierwszych trzech. niedługo już w sumie zapraszam do Jeleniej Góry

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Polecam artykuł forumowego kolegi kuzi4 w tym temacie http://fotofanklub.pl/index.php?opti...dow&Itemid=192
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A jeszcze jakie krótsze szkło byście polecicili IS w pionie nie zaszkodzi bo mam 70-200f.4 bes IS-a i Kita też bez. Potrzebuje coś żeby łapać ,, wurce" ;p w szerokich kadrach.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Polecam artykuł forumowego kolegi kuzi4 w tym temacie http://fotofanklub.pl/index.php?opti...dow&Itemid=192
    już chyba wszystko w necie oblukałem co po polsku ;P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    masz racje. szczególnie szkoda mi tych +/- 18latków z ogromnymi szkłami, lampami ktorzy przestali godzine w jednym miejscu. ja osobiscie byłem wszedzie. w niedziele na pierwszych trzech. niedługo już w sumie zapraszam do Jeleniej Góry
    No ja sobota Świerki ( astra słup - przerwany) jugów i w niedziele patelnie z racji że byłem 1 raz na elmocie. Petle zrobiłem o 3 rano więc już na przyszłosc dobre miejsca oznaczone. Masz rację z tymi miejscami ja +- robię jakieś 12km na nogach w czasie 2 dni.
    Ostatnio edytowane przez misiek100 ; 14-04-2011 o 22:16 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowa Ruda

Domyślnie

no ja sporo więcej około 30 km przez dwa dni. i to jeszcze " aby zdarzyc na kolejny OS" :P
    W sumie to nie jestem jakimś zaawansowanym fotografem, ba nawet fotografem nie jestem tylko amatorem, ktory ma checi, ale brak wyrazu w jego zdjęciach. :P Dlatego idę bardziej pooglądać, posłuchać strzałów Evo 5 :P

Dopiero zaczyna

Domyślnie

hehe no ja juz sie rajdów naogladałem teraz czas je uwieczniać na zdjęciach w ciekawy sposób - nie bede przecież całe życie krajobrazów pstrykał :P

Nastpeny karkonoski troche daleko ale postaram się coś przywieźć z niego i tutaj wrzucic to mnie pokrytykujecie troszke

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowa Ruda

Domyślnie

A ja wysłałem kilka zdjęć do WRC i o dziwo odezwał się gość na maila o hires'a bo prawdopodobnie opublikują

tymczasem czekam na canona i szkło i dopiero tu coś wstawie

Zablokowany

Domyślnie

odezwał się gość na maila o hires'a bo prawdopodobnie opublikują

no wow

dobrze ze nei musiałeś za to zapłacić

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów