Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: [Gadua] Stunt, trening Korzenia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Zawsze możesz założyć szary filtr
    Kurde tak czytam to forum i tu całkiem dużo fotografujących motórzystów..

Lewa w górę :P

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gadua Zobacz posta
    a cz dłuższym naświetlaniu nie będą zdjęcia zbyt jasne ?? wiem zmienić przysłonę ale wtedy również zmienia się głębia o ile dobrze kojaże ;]
    A co cię obchodzi głębia (tu zresztą śladowa) mało istotnego tła? Tło jest tu niejako z konieczności, ważniejsze jest oddanie ruchu.
    To co się rusza, powinno być w ruchu; to co się świeci, powinno świecić, itd. Nie zawracaj sobie głowy rzeczami nie istotnymi dla tematu zdjęcia - nie jest nim tło.
    Bardzo przypadkowe kadrowanie to druga rzecz, ale można póki co sobie odpuścić.
    C-F-K - forever

Domyślnie

właśnie całkiem dużo motocyklistów, i dobrze a kolega ze zdjęć nieźle sobie radzi, ja jakoś mam sentyment do stuntu, coś tam sobie sama próbuję nawet ripek ma rację, żabia perspektywa może uatrakcyjnić foty, może ciut więcej ruchu, no ale to juz powiedziane zostało. i duuuużo praktyki

wszystkim na 2oo lewa w górę

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Pamiętaj, żeby ograniczyć lampę błyskową do minimum, a najlepiej jej nie używaj. Może to być niebezpieczne dla stuntera.

Lewa w górę.

Domyślnie

Zdjęcia fajne, widać w nich dynamizm. Co do twojego kolegi, to szczerze go podziwiam, niezłe rzeczy wyczynia na tym motorze, widać odważny jest. Ja bym się bardzo bała puścić jedną ręką kierownicę, a co dopiero coś takiego

Domyślnie

ok wracam i wydaje mi się że trochę się poprawiłem sami oceńcie.
    btw kolega ze zdj zajął 4 miejsce w Stunt Grand Prix International w Bydgoszczy także jest ok

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. wiem trochę nie ostre ale wydaje mi się że sam kadr dość ciekawie udało mi się ująć

13.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jakościowo zdecydowanie lepiej niż początki ...
    Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...

Domyślnie

a odnośnie kadrów i "zamrażania ruchu" wydaje mi się że teraz koła nie są tak przyspawane jak wcześniej

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

No zdecydowanie lepsze są obecne fotki niż te wcześniej Podobają mi się. A o Korzeniu coraz więcej słychać na stunt scenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gadua Zobacz posta
    a cz dłuższym naświetlaniu nie będą zdjęcia zbyt jasne ?? wiem zmienić przysłonę ale wtedy również zmienia się głębia o ile dobrze kojaże ;]
    Jeszcze możesz zmniejszyć ISO żeby przyciemnić zdjęcie, jeśli dasz dłuższy czas naświetlania
    C5Dmk2 + C28-135 USM IS + C16-35/2.8 + C24-70/2.8 + C50/1.8 + C70-210/3.5-4.5 USM + C430EXII + Sonnar 180/2.8 + inne graty

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów