Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: z serii "jak to jest zrobione"?

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek7103 Zobacz posta
    Duże wrażenie wywarło na mnie zdjęcie chłopca płaczącego na poboczu, któremu ktoś potrącił kozy. Dzięki publikacji tego zdjęcia zebrano pieniądze, za które kupiono dla jego rodziny kozy. Myślę, że też bym sięgnął do portfela i zrobił przelew.
    Była o nim mowa w tym filmie, o którymś ktoś już tutaj wspominał Łatwo można go znaleźć w internecie, ale nie będę przykładał ręki do szerzenia piractwa.

Btw:
    Moim zdaniem kiedyś było ŁATWIEJ zrobić dobre zdjęcie. Może narażę się tu na krytykę, ale w dzisiejszych czasach wyznacznikiem profesjonalizmu jest sprzęt najwyższej jakości. Nawet jeśli jakiś PRO robi na analogach, to koniecznie Leicą albo F6 czy 1v-hs, o hasselbladach czy mamiyach nie wspominając. Mając 1 punkt AF miast 45 łatwiej się skupić, nie mając AF nie narzeka się na jego niecelność.
    Dochodzi tu jeszcze taka kwestia, że nie było masy amatorów biegających z 600d + hiperzoom i cykających na LV. Teraz każdy głupi zrobi technicznie doskonałe zdjęcie w trybie iAuto czy czymś... I przez to nikogo nie uzna się za profesjonalistę, bo "ja mogę zrobić takie samo".
    Ostatnio edytowane przez mrzyq ; 11-05-2011 o 16:44 Powód: dopisek
    EOS 50E + helios 58/2

Uprawnienia umieszczania postów