Wydaje mi się, chciał się złapać klatki - czyli profesjonalnie. A że słupek jest bardzo blisko (w Clio chyba nawet zespawany z klatką) to złapał się tak jak się złapał. Pamiętaj, że to sa ułamki sekund...
Wydaje mi się, chciał się złapać klatki - czyli profesjonalnie. A że słupek jest bardzo blisko (w Clio chyba nawet zespawany z klatką) to złapał się tak jak się złapał. Pamiętaj, że to sa ułamki sekund...
a co chciał tym uzyskać ?
prawidłowe ułożenie rąk przy dzwonie pokazuje nam Colin - patrz na ujęcie z kamery z deski w prawym rogu - od 28 sek
http://www.youtube.com/watch?v=kEWS7dltaSs
oj już tak najlepsze.
pasy trzymają, ale jednak odruch jest jakoby miało by się wypaść, więc trzymanie za klatkę to nie jest wcale zła pozycja.
"Zginęło wielu wspaniałych kierowców rajdowych, lecz odczytuję to jako pech, który w tej dyscyplinie przypłacić można dość szybko życiem. Jest to wielka tragedia, gdy w wyniku rywalizacji sportowej umiera człowiek." - Marian Bublewicz
50D plus wiele nadziei.
wydawalo by sie ze masz racje.. i powinno sie rece trzyma przy sobie w takim wypadku
ale malo widzialem w polsce onboardow z dzwonow gdzie chlopaki by sie nie baly i nie
blokowaly rekami o cokolwiek... jak dla mnie odruch bezwarunkowy (choc oczywiscie do
nauczenia sie, "wytresowania")
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
Kierownik ma kółko, którego zazwyczaj trzyma się do końca, pilot jest w gorszej sytuacji a w tym wypadku to już zwłaszcza, drzwi się otworzyły i złapanie się czegokolwiek było odruchem jak najbardziej naturalnym.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ale trzymanie kierownicy do samego końca nie jest najrozsądniejsze.
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
Panowie, dzięki za battla.
Mój jest ten monotematyczny zestaw, czyli nr 2.
P.S. Szkoda że tak mało osób głosowało ale niestety tak to wygląda jeśli się na bieżąco nie podgrzewa atmosfery :-(
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
A mój ten 4 czyli chyba zwycięski
Dzięki za głosy wszystkim głosującym![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7