Tak jak i na innych forach hieny się zbiegły i się czają. Najlepiej podać w cyferkach FF-owcy kupią i po kaczaku. Potem będzie wypływ pt; "udało mi się kupić 35L za xxxx złotych"
[QUOTE=jacek_73;957311canon 35/1.4 jest najlepszym obiektywem jaki można mieć w tym zakresie. No ale ja się widocznie nie znam. Sam korzystam z 35/2.0 (bo na taki mnie było stać) i jakbym trafił na super-okazję to pewnie bym wymienił na omawiany model.[/QUOTE]
Wszystkiego trzeba spróbować w życiu. Jeżeli jest to taka okazja, to bierz i się nie przejmuj opinią innych. Jeśli Ci nie podpasuje sprzedaż - możliwe, że z zyskiem
Jeśli byś kupował 35/2, to tak samo byś usłyszał poparcie. Panowie wstyd mi za was
@yakuza..., ja kupiłem lampę Canon 430EX2 za 600złotych w opcji kup teraz i powiem szczerze już jestem zadowolony, bo niczym nie odbiega od tych lamp sprzedawanych na forum za 750złotych. No sorry ma 1,5 roku, a nie jak niektóre ponad 2 lata. Nie ma na sobie ryski, a inne mają. Więc nie dawaj się wciągnąć w głupoty 'doświadczonych' i bierz póki masz okazję.
Aha no i nie zapomnij go sprawdzićPowodzenia
![]()