Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
fotoG3,
nigdzie nie napisałem, że 350 jest lepszy. Jest po prostu lżejszy i bardziej poręczny. Na tym koniec zalet.
nooo, jest też - na dzień dzisiejszy - tańszy :wink:
choć pamiętam, jak swojego kupowałem - nówkę miesiąc po premierze - za 3200,- brutto

Różnica w wys. iso jest kolosalna; w 350 iso 1600...
ciekawe i celne uwagi

natomiast drażnią mnie przyciski do szybnkiej zmiany iso, af i pomiaru; są za płytkie, trzeba je aktywować;
zgadza się, IMHO te guziczki to jedna z najpoważniejszych wad 60D :-|

przydaje się natomiast podświetlanie górnego wyświeltacza - to rewelacyjne ułatwienie we wnętrzach o słabym świetle.
ej, no akurat 350D też miał podświetlany drugi LCD, choć faktycznie był on z tyłu.

natomiast to, co zawsze mnie denerwowało i czego nie można było zrozumieć, to to, że w 350D podświetlenie LCD zawsze gasło natychmiast po dotknięciu spustu . w serii xxD podświetlenie nie gaśnie po dotknięciu spustu i można dalej coś tam sobie kręcić.

Nie otrzymałem instrukcji w jęz. angielskim, poza domem męczę się z tą po niemiecku; polska instr. jest tylko na płycie (czy to normalne?)
niezbyt normalne jeżeli chodzi o nasz rynek, choć zapewne normalne, jeżeli kupiłeś aparat przywieziony z Niemiec w bagażniku... :wink: