Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Kumoterstwo na portalach z fotkami [przyklad -> plfoto]

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak się zastanawiam: po co wystawiacie tam zdjęcia, skoro jesteście uprzedzeni do miejsca i bywalców?
    Ja przez ostatnie 2 lata wrzuciłem tam 3 zdjęcia, głównie w celach rozrywkowych (architektury - ludzie zupełnie nie mają o tym pojęcia). Komentarze były oczywiście bardzo odkrywcze: "śliczne", "piękne" itp. Wiele się można było dowiedzieć, nei ma co.. :-(
    Chcecie rzetelnych komentów? Poszukajcie mniejszych galerii.
    Ja w wolnym czasie wystawiam swoje zdjecia na www.fotosabat.org
    Osobiście znam tam tylko 2 osoby, reszty nawet nie kojarzę. Dzięki temu mogę liczyć na uczciwe komentarze ludzi, którzy mają trochę wiedzy fotograficznej (żeby móc wystawiać swoje zdjęcia i komentarze, trzeba mieć porządne portfolio, które przechodzi przez sito "kapituły"). Najczęściej wrzucam tam swoje eksperymenty fotograficzne, dostaję często niezbyt pochlebne opinie i wiem co myśleć o obranej drodze. Mnie to pomaga.
    A to samo zdjęcie pokazane na plfoto zbierze trochę ochów, achów i do niczego to nie prowadzi..
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

faktycznie, fotosabat jest ciekawym miejscem. mało fotografii, mało ludzi.... hmm... może kiedyś spróbuję i ja.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dawno tutaj nie zaglądałem... Co do plfoto to juz jakis czas temu się wyniosłem własnie ze względu na lizusowstwo i moderatorów... Nawet zaprotestowałem http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=744450 , ale niestety "wymoderowali" mi.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

jeden inteligent odpisał na Twój protest:

Mopar [ignoruj] 30.09.05 15:11
    Najlepsza fota z folio. Tylko ta trawa za bardzo PSem pojechana. Jezd klimacik oj jezd. Zapraszam do siebie / ZAPRASZAM DO SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ludziom czasem wydaje się że są śmieszni a są żałośni... że też musieli nam całą inteligencję Niemcy w trakcie a Rosjanie po wojnie wymordować... ehh... szkoda że głupota nie lata... już dawno ci "mądrzy inaczej" odlecieli by w przestworza.

chyba że to taka kpina człowieka inteligentnego z tych mniej i.
    wtedy szkoda że nie wszyscy to rozumieją
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    (żeby móc wystawiać swoje zdjęcia i komentarze, trzeba mieć porządne portfolio, które przechodzi przez sito "kapituły")

I to jest calkiem dobry pomysl dzieki ktoremu wiekszosc pstrykaczy nie ma szans. Niestety wiekszosc ambitnych fotoamatorow rowniez nie doczeka sie porad od bardziej doswiadczonych kolegow na fotosabacie - ot taka szkola prawoe wyzsza... cos za cos .

Dopiero zaczyna Awatar kekacz
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    jeden inteligent odpisał na Twój protest:
    Mopar [ignoruj] 30.09.05 15:11
    Najlepsza fota z folio. Tylko ta trawa za bardzo PSem pojechana. Jezd klimacik oj jezd. Zapraszam do siebie / ZAPRASZAM DO SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    chyba że to taka kpina człowieka inteligentnego z tych mniej i.
    wtedy szkoda że nie wszyscy to rozumieją
    Nieee, Mopar nie znizylby sie do poziomu zapraszaczy, co innego:
    MaksPL, _kuba, beniutek, yablonski, philips91, Do_minik, Klaudija, Zeberka155, zoe89, Norgan, funkykoval2001, ireneusz1, stojex, Wtyka.
    Tak sobie kolekcjonuje dla sportu. Wiekszosc z nich pewnie juz zaprzestala swojego procederu, ale nie chce mi sie tego sprawdzac.
    Canonet GIII 17 QL

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    I to jest calkiem dobry pomysl dzieki ktoremu wiekszosc pstrykaczy nie ma szans. Niestety wiekszosc ambitnych fotoamatorow rowniez nie doczeka sie porad od bardziej doswiadczonych kolegow na fotosabacie - ot taka szkola prawoe wyzsza... cos za cos .
    Tak szczerze powiedziawszy to ... nie ma miejsca gdzie można byłoby wystawic swoje zdjecia i liczyć na to, że ktoś bardziej doświadczony podpowie co możemy jeszcze poprawić ,jakich błędów unikać, jakich doświadczeń nie kontynuować. Jedne z najbardziej poularnych galerii (mi znanych) tj. plfoto i onephoto działają podobnie. Własna strona www - myślę że pomysł niezły ale pod warunkiem że ... ktoś bedzie tam zaglądał.
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów