ja chyba nie kumam.... co daje na plfoto to ze zdjęcie jest 'wymoderowane' ?? To ze nie mozna go oceniać... o nie coz za tragedia :P ale to nie zmienia faktu ze te gnioty nadal tam są i zasmiecają ten serwis... bezsensu o_O
ja chyba nie kumam.... co daje na plfoto to ze zdjęcie jest 'wymoderowane' ?? To ze nie mozna go oceniać... o nie coz za tragedia :P ale to nie zmienia faktu ze te gnioty nadal tam są i zasmiecają ten serwis... bezsensu o_O
oprocz niemoznosci oceniania zdjecie znika z galerii głównej, jest dostepne tylko ze strony-profilu autora
Canonet GIII 17 QL
Ja jedyne co wyniosłem z plfoto to to ze poznałem maro25 uzytkownika naszego forum.I tyle![]()
ale musicie przyznać że czasem zdarzają się naprawdę przyjemne zdjęcia "przy których oglądaniu można wypić filiżankę kawy".
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Tak raz na pol roku...Zamieszczone przez Il fuoco
Tez przechodzilem etap przejmowania sie plfoto i wrzucania tam gniotkow - za czasow posiadania G3 (2-3 lata temu).
Przejmowanie sie juz minelo 8) , a gniotki wrzucam rzadziej.
TWA mnie nigdy nie interesowalo.
najnowszy rodzynek ...
809257
Ale ludzie to mają pomysły...
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
ostrzegaj na drogi razZamieszczone przez Gregg
![]()
Heh, już ten temat się chyba kiedyś na forum pojawił ;-) Zatem przypominam: http://www.ratemypoo.com/ (nie wchodzić przy jedzedniu, tak, tam jest to, co sugeruje tytuł)
No i doszło do tego że autor sie odezwał...Zamieszczone przez Gregg
Ostrzegam (tym razem) NIE PRZY JEDZENIU.
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
portale typu plfoto, digart czy inne mają to do siebie ze tworzą sie elity ktore sobie wzajemnie liza tylki i dbaja o statystyki, ocene swoich prac, a jak ocenisz w miare konstruktywnie fotografie pod wzgledem technicznym to tak Cie zemszczą ze odechciewa Ci sie wszystkiego.
ja juz dawno zrezygnowalam z publikacji w plfoto czy digarcie, strata czasu i nerwow.
pzdr, maruda