Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Kumoterstwo na portalach z fotkami [przyklad -> plfoto]

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregg
    najnowszy rodzynek ...
    809257
    Ale ludzie to mają pomysły...
    ostrzegaj na drogi raz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregg
    najnowszy rodzynek ...
    809257
    Ale ludzie to mają pomysły...
    No i doszło do tego że autor sie odezwał...
    Ostrzegam (tym razem) NIE PRZY JEDZENIU.
    Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Heh, już ten temat się chyba kiedyś na forum pojawił ;-) Zatem przypominam: http://www.ratemypoo.com/ (nie wchodzić przy jedzedniu, tak, tam jest to, co sugeruje tytuł )

maruda
    Guest

Domyślnie

portale typu plfoto, digart czy inne mają to do siebie ze tworzą sie elity ktore sobie wzajemnie liza tylki i dbaja o statystyki, ocene swoich prac, a jak ocenisz w miare konstruktywnie fotografie pod wzgledem technicznym to tak Cie zemszczą ze odechciewa Ci sie wszystkiego.

ja juz dawno zrezygnowalam z publikacji w plfoto czy digarcie, strata czasu i nerwow.
    pzdr, maruda

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak się zastanawiam: po co wystawiacie tam zdjęcia, skoro jesteście uprzedzeni do miejsca i bywalców?
    Ja przez ostatnie 2 lata wrzuciłem tam 3 zdjęcia, głównie w celach rozrywkowych (architektury - ludzie zupełnie nie mają o tym pojęcia). Komentarze były oczywiście bardzo odkrywcze: "śliczne", "piękne" itp. Wiele się można było dowiedzieć, nei ma co.. :-(
    Chcecie rzetelnych komentów? Poszukajcie mniejszych galerii.
    Ja w wolnym czasie wystawiam swoje zdjecia na www.fotosabat.org
    Osobiście znam tam tylko 2 osoby, reszty nawet nie kojarzę. Dzięki temu mogę liczyć na uczciwe komentarze ludzi, którzy mają trochę wiedzy fotograficznej (żeby móc wystawiać swoje zdjęcia i komentarze, trzeba mieć porządne portfolio, które przechodzi przez sito "kapituły"). Najczęściej wrzucam tam swoje eksperymenty fotograficzne, dostaję często niezbyt pochlebne opinie i wiem co myśleć o obranej drodze. Mnie to pomaga.
    A to samo zdjęcie pokazane na plfoto zbierze trochę ochów, achów i do niczego to nie prowadzi..
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    (żeby móc wystawiać swoje zdjęcia i komentarze, trzeba mieć porządne portfolio, które przechodzi przez sito "kapituły")

I to jest calkiem dobry pomysl dzieki ktoremu wiekszosc pstrykaczy nie ma szans. Niestety wiekszosc ambitnych fotoamatorow rowniez nie doczeka sie porad od bardziej doswiadczonych kolegow na fotosabacie - ot taka szkola prawoe wyzsza... cos za cos .

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    I to jest calkiem dobry pomysl dzieki ktoremu wiekszosc pstrykaczy nie ma szans. Niestety wiekszosc ambitnych fotoamatorow rowniez nie doczeka sie porad od bardziej doswiadczonych kolegow na fotosabacie - ot taka szkola prawoe wyzsza... cos za cos .
    Tak szczerze powiedziawszy to ... nie ma miejsca gdzie można byłoby wystawic swoje zdjecia i liczyć na to, że ktoś bardziej doświadczony podpowie co możemy jeszcze poprawić ,jakich błędów unikać, jakich doświadczeń nie kontynuować. Jedne z najbardziej poularnych galerii (mi znanych) tj. plfoto i onephoto działają podobnie. Własna strona www - myślę że pomysł niezły ale pod warunkiem że ... ktoś bedzie tam zaglądał.
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

faktycznie, fotosabat jest ciekawym miejscem. mało fotografii, mało ludzi.... hmm... może kiedyś spróbuję i ja.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dawno tutaj nie zaglądałem... Co do plfoto to juz jakis czas temu się wyniosłem własnie ze względu na lizusowstwo i moderatorów... Nawet zaprotestowałem http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=744450 , ale niestety "wymoderowali" mi.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

jeden inteligent odpisał na Twój protest:

Mopar [ignoruj] 30.09.05 15:11
    Najlepsza fota z folio. Tylko ta trawa za bardzo PSem pojechana. Jezd klimacik oj jezd. Zapraszam do siebie / ZAPRASZAM DO SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ludziom czasem wydaje się że są śmieszni a są żałośni... że też musieli nam całą inteligencję Niemcy w trakcie a Rosjanie po wojnie wymordować... ehh... szkoda że głupota nie lata... już dawno ci "mądrzy inaczej" odlecieli by w przestworza.

chyba że to taka kpina człowieka inteligentnego z tych mniej i.
    wtedy szkoda że nie wszyscy to rozumieją
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów