Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Warsztaty vs. samodzielne dochodzenie do efektów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

I co z tego? Ja się nauczyłem sam pisać i czytać ale są tacy co aby to opanować potrzebują kilku lat nauki. Podobnie jest z nauką obróbki. Jedni drążą temat sami a inni wolą iść na kurs lub warsztaty. To nie jest chyba miejsce na ogłaszanie światu, że dokonałeś takiego a nie innego odkrycia dokonując setek prób. Jeśli chcesz wiedzieć co kto sądzi to załóż sobie w tym celu stosowny wątek.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Sergiuszu,

Ten wątek na pewno czyta wiele osób zainteresowanych tą techniką obróbki.
    Mój post nie miał na celu auto - lansu i poszukiwania poklasku. Raczej miałem na celu zaprosić do dyskusji na konkurencyjnym forum osób które są zainteresowane tematem, a niekoniecznie zdecydowane na kurs (z takich czy innych względów). Jestem przekonany że mój kierunek obróbki jest całkowicie odmienny (alternatywny) od przedstawianego na kursie - tak wiec raczej zainteresowanie kursem z tego powodu nie spadnie.

Dodam że po podobnym zaproszeniu na forum Nikona, do dyskusji dołaczyło kilka wartościowych osób które wniosły ciekawe uwagi, dzięki temu Oni i Ja powiększyliśmy wspólnie swoją wiedzę dot. warsztatu obróbki.

Jeśli w powyższym jest coś złego, to przepraszam. Jeśli nie, Sergiuszu zapraszam do dyskusji na 4foto.

pozdrawiam Ciebie serdecznie.

Uprawnienia umieszczania postów