Dzięki Vitez.
Pozdrowienia.
PS.
Oglądałem Twoje fotki z Gdańska. Byłem tam w tym czasie i nawet sie minęliśmy. Na poczatku nie miałem pewności, ale teraz już wiem. Chyba że ten z ikonki to nie Ty :wink:
Canon EF 75-300 4-5,6 IS USM
Canon EF 70-200/4 L USM
Dzięki Vitez.
Pozdrowienia.
PS.
Oglądałem Twoje fotki z Gdańska. Byłem tam w tym czasie i nawet sie minęliśmy. Na poczatku nie miałem pewności, ale teraz już wiem. Chyba że ten z ikonki to nie Ty :wink:
Cosik czarnego + [EF20 f/2,8] + EF28 f/2,8+ EF50 f/1,8+ EF100 f2,0
Co prawda, to prawda - moja winato sie tak Kowalewskim zafrapowales ze do konca nie doczytales mojego pierwszego posta, w ktorym podawalem chociazby odleglosc z jakiej ostrzy oraz wage, ale magia nazwisk nie najlepiej na mnie działa
![]()
Na krótkim końcu to i ja potrafię - nawet z 1 raz to udało mi się 1/150 :wink:Co do 1/320 to potrafie zrobic nieporuszone zdjecia omawiana L-ka na krotszych czasach![]()
Arkan
Pentax K-5 II, Leica M9
tak oczywiscie ze dluzszych...chyba dluzszych?
To masz niezla pamiec do twarzy bo bylem tam raz, ponad rok temu i focilem jeszcze Canonem G3 . Wiec jesli widziales mnie z mydelniczka z odchylanym ekranikiem a obok mnie ladna czarnulka ( http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=132167 ) to ja bylemZamieszczone przez Leprekan
![]()
Dziekuje wszystkim Kolegom za rady. Zamowilem Sigme z TCx2 i jutro bedzie u mnie. cena tez chyba niezla. Za nowy komplecik 3000 z groszami. Zabawa w weekend bedzie niestety dopiero![]()
dSLR + coś tam...
Qrde, cena szokZamieszczone przez santiblue
Gratuluję decyzji - to co, zdjęcia testowe pokażesz w poniedziałek?
![]()
Arkan
Pentax K-5 II, Leica M9
pytanie tylko, co to za grosze? ;-)
3800? ;-)
3050zl i przesylka gratis kurierem
800zl to dla mnie raczej juz nie grosze![]()
dSLR + coś tam...
TaniochaZamieszczone przez santiblue
. Mam nadzieje ze cla ci nie dorzuca...
Jak bez problemu dojdzie to ja w pazdzierniku mniej wiecej tez bym chcial taki zestawik za tyle![]()
Ale ja kupilem w Polsce nie za granica. Prywatny import.
dSLR + coś tam...