Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: SKLEPY Foto w Poznaniu

Domyślnie SKLEPY Foto w Poznaniu

Cześć,

chciałbym się dowiedzieć czy są w Poznaniu jakieś inne poza (raysfoto) dobrze zaopatrzone sklepy fotograficzne z cenami porównywalnymi do tych na allegro?

akurat potrzebuje na dniach kupić disha...

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

jest digital 24 ale nie wiem jak stoja z akcesoriami do studia. www.digital24.pl
    kupowalem u nich samyanga i moge polecic.
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Uzależniony

Domyślnie

http://www.digital24.pl/advanced_sea...f2b498&x=0&y=0

Dobry sklep, z tym że nie wszystko co na stronie internetowej, mają w sklepie na Jawornickiej -niektóre rzeczy trzeba zamówić.

Domyślnie

Właśnie dostałem taką informację:

http://www.cyfrowe.pl/aktualnosci,20...Warsztaty+EIZO

Stacjonarny sklep Cyfrowe.pl w Poznaniu.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Początki nałogu

Domyślnie

był już ktoś u tych cyfrowych?

Coś już napisał

Domyślnie

ja kupowalem praktycznie caly sprzet u nich, ale wczesniej nie mieli jeszcze siedziby w poznaniu, wiec dostawa byla przez kuriera, mimo wszystko polecam ich ze wzgledu na cene i obsluge, nigdy zadnych problemow nei mialem. Kilka dni temu pisalem tez z jednym z ich sprzedawcow i co do canona sprawa wyglada teraz bardzo kiepsko przez Japonie... ceny ida juz znaczaco w gore i do tego zaczyna brakowac towaru w magazynach... mialem nadzieje, ze beda to tylko spekulacje

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dexter77 Zobacz posta
    ceny ida juz znaczaco w gore i do tego zaczyna brakowac towaru w magazynach... mialem nadzieje, ze beda to tylko spekulacje
    Byłbym ogromnie zdziwiony gdyby sprzedawcy mówili w takich okolicznościach co innego :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów