Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Kobe, czyli kiedy odpuscic fotografie...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

kurde myslałem nad załozeniem takiego watku bo tez jestem pod wrazeniem tego wyniku... ale myslałem ze tutaj nikt nie bedzie wiedział co to w ogole NBA hehe
    Snowboarder masz racje. Ale fakt faktem Kobe jest egoista taka jest prawda. Ja tez bym zdjął bryanta z parkietu na miejscu Philla. Kobe jak wpadnie w szał zdobywania punktow to chce to osiągnąć za wszelką cene. Moglo byc tak ze mogl zacząc nie trafiać... a nadal by chciał pobić rekord wiec rzucał by dalej. I wkoncu Lakers mogli by przegrać.
    Wiem wiem takie gdybanie. Ale juz tak było wiele razy ze Lakers przegrywali przez to ze Kobe grał sam. Moze i zdobywał 40 pkt ma mecz ale za to ilosc trafionych rzutow do oddanych jest czasami przerazająca. Na szczescie tym razem wygrali mimo to ze Kobe nie miał zadnej asysty
    Ostatnio edytowane przez Venio ; 22-12-2005 o 17:26

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

No to dzisiaj Kobe znowu pojechał... 81 punktów..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Miasto
    Katowice

Domyślnie

ja wlasnie świętuje JEGO ZDROWIE!! Oby dalej mu tak szło i oby reszta Lakersów zaczeła tez grac!!
    Ja przy okazji przerobiłem to jak go nazywają z "Lord of the ring" na "Lord of the rims"
    Ostatnio edytowane przez Venio ; 23-01-2006 o 19:09

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

co maja też rzucać dziesiąt punktów? chciałbym zauważyć że gra sie na dwa kosze ale jedna piłka

BLOG

Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    co maja też rzucać dziesiąt punktów? chciałbym zauważyć że gra sie na dwa kosze ale jedna piłka
    chciałbym by poprostu nie była to druzyna typu "one man army" tylko faktycznie gra zespołowa... bo narazie to kobe odwala całą robote

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

ja kibicuje Orlando od 1992 roku.. Najlepszy sezon mieli (nie licząc 1995roku i finału z Shaqiem i Pennym) na rok czy 2 przed przyjściem T-Maca i Hilla. W składzie nie było żadnej gwiazdy, ale wszystkim zależało, była chemia i pasja.. potem Hill leczył kontuzje a T-mac szalał a reszta drużyny patrzyła.. Teraz mam nadzieje że bedzie lepiej.. Skład bardziej wyrównany..

BLOG

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów