Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Sposób trzymania aparatu

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eduardosss Zobacz posta
    Polecam kupić sprężone powietrze (18zł?) i może sobie czyścić kiedy chcesz .
    Nieeeeeeeee.... !!! To najprostsza droga do uszkodzenia matrycy. Sprężone powietrze z puszki pluje kryształkami lodu.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Sprężone powietrze z puszki pluje kryształkami lodu.
    Oby tylko lodem, mnie plunęło jeszcze jakimś glutem , dobrze że czyściłem elementy które mogłem delikatnie wytrzeć i przedmuchać gruszką...
    Te 18 zeta może wywołać finansową katastrofę w mniej sprzyjających okolicznościach...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Nieeeeeeeee.... !!! To najprostsza droga do uszkodzenia matrycy. Sprężone powietrze z puszki pluje kryształkami lodu.
    Cytat Zamieszczone przez tantal Zobacz posta
    Oby tylko lodem, mnie plunęło jeszcze jakimś glutem , dobrze że czyściłem elementy które mogłem delikatnie wytrzeć i przedmuchać gruszką...
    Te 18 zeta może wywołać finansową katastrofę w mniej sprzyjających okolicznościach...
    Nie wiem jakim cudem sprężone powietrze, może pluć kryształkami lodu.. Totalne brednie. Właśnie sprężone powietrze jest do czyszczenia sprzętu elektronicznego, gdzie jest słaby dostęp... Proszę o niewygadywanie takich bredni.:rolleyes:
    1000D, C70-300 4-5.6 IS USM, C100 2.8 Macro USM, C18-55 3.5-5.6, C50 1.8

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Pytasz:
    Nie wiem jakim cudem sprężone powietrze, może pluć kryształkami lodu..
    odpowiadam merytorycznie.

Ale do Ciebie nie przemawiają ani opinie doświadczonych urzytkowników, ani argumeny fizyczno-chemiczne. Nikt Cię tu na siłe nie bedzie przekonywał.

Powodzenia w czyszczeniu matrycy....

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie wiem jakim cudem sprężone powietrze, może pluć kryształkami lodu.. Totalne brednie. Właśnie sprężone powietrze jest do czyszczenia sprzętu elektronicznego, gdzie jest słaby dostęp... Proszę o niewygadywanie takich bredni.:rolleyes:
    Wyrażając takie opinie sam narażasz się na śmieszność. Chodziłeś w szkole na wagary najwidoczniej, bo coś słabo w temacie gazów sprężonych jarzysz
    Tak się składa, że to Janusz ma rację.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów