Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: 1d mark IIn - blokada ekspozycji(*) na manulal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    No to może po tych 8-miu postach o niczym napiszę na temat. W 1D masz kolego obok spustu migawki przycisk oznaczony FEL i to on spełnia rolę gwiazdki. Przy okazji na drabince w wizjerze pokazuje stosunek światła zastanego do błyskowego. Proponuję przeczytać instrukcję obsługi aparatu.
    No i chwała ci kolego za to. Jedynke mam juz miesiac a dopiero teraz mi to przyszlo do glowy kiedy nie mam aparatu przy sobie. Przyznam sie nie zauwazylem przycisku. Ze banalne pytanie nie znaczy ze oczekuje glupiej odpowiedzi. Dzieki Przemku. Wstyd mi za siebie;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie ma się co wstydzić ale instrukcję przeczytać to konieczność, 1D to jednak "nieco" inna filozofia obsługi niż 50D.

Początki nałogu
    Miasto
    Wwa

Domyślnie

ale do 50D też warto instrukcję przewertować jednak, poza tym też jest w nim FEL o ile się nie mylę...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tak jest, strona 17 i 110 instrukcji tyle że AE i FEL jest pod jednym przyciskiem.
    Ostatnio edytowane przez krisnrj ; 01-04-2011 o 13:42 Powód: Automerged Doublepost
    Z T-shirt'ów to noszę XL, ale ze szkieł to i L wejdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisnrj Zobacz posta
    ale do 50D też warto instrukcję przewertować jednak, poza tym też jest w nim FEL o ile się nie mylę...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tak jest, strona 17 i 110 instrukcji tyle że AE i FEL jest pod jednym przyciskiem.
    No i wlasnie mnie to zmylilo ze w 50d jest pod AE. Instrukcje czytalem ale witocznie bez zrozumienia. Pozdrawiam wszystkich nietrolujacych i chetnych do pomocy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów