Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 98

Wątek: dowod swietosci

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek
    Ej, ej, olać aureolki, pokaż całe zdjęcie. I więcej! (-:
    Właśnie Coronado poprosimy więcej tej Pani

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b'Art
    Fakt pan Bujak potrafi robic zdjęcia i zarabiać na nich pieniądze, a to że tak reklamuje aln\bum to jego prywatna etyczna sprawa, przecież nikt nie każe nam go kupować.
    JP2 pewnie by to z uśmiechem skomentował.
    Wiele tabloidów pisało o wiele gorsze rzeczy i co? I nic!
    Nie zgadzam się, że to jego prywatna etyczna sprawa (bo etyka to nie jest prywatna sprawa) Chyba, że w tym konkretnym przypadku sprowadzimy zdjęcie do roli proszku do prania (w sensie marketingowym podstawne) a świętość do poziomu białych/jeszcze bielszych skarpetek. Jak już mówiłem w sensie rynkowym OK, ale dla mnie niesmaczny to bzdet i kiepski pomysł na sprzedanie zdjęć. Można się uśmięchnąć owszem z politowaniem chyba :-P

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    ej panowie, to chyba trochę nieładnie. Facet ewidentnie się pogubił, ale takie inwektywy to nam chyba nie przystoją . Gościu ma w dorobku kawał świetnej fotograficznej roboty, więc plucie na niego w ten sposób, i to jeszcze bez tzw. "wsparcia", to już ostre przegęcie IMHO ??:
    Nikt z nas nie komentuje i nie umniejsza dorobku autora, dyskutujemy na temat ewidentnego nadużycia. Pamiętać należy, że album trafi, w większości, w ręce ludzi nie mających pojęcia o fotografi, kierując do nich takie "triki" autor sam naraża na szwank swój autorytet.

Zgadzam się z tym co napisał b'Art ......JP2 pewnie by to z uśmiechem skomentował.......
    My także to ze śmiechem komentujemy.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raf_1975
    Jak już mówiłem w sensie rynkowym OK, ale dla mnie niesmaczny to bzdet i kiepski pomysł na sprzedanie zdjęć. Można się uśmięchnąć owszem z politowaniem chyba :-P
    Ale naprawdę myślisz, że to co napisałem jest zupełnie nierealne?
    Powiedz, jakie zdjęcia ci się kojarzą gdy słyszysz nazwisko Bujak? Papież! A które zdjęcie papieża jest najlepsze na świecie? Może on chce, żeby właśnie jego, i nie najlepsze technicznie, bo to kwestia dyskusji, ale przez takie właśnie religijne aspekty. Czy to jest OK, nie dyskutuję, ale może jest dla dobrego fotografika coś ważniejszego niż kasa

Sława ?
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    My także to ze śmiechem komentujemy.
    Widziałeś co cytowałem? Myślisz, że to jest ze śmiechem

Mnie nie śmieszy.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Widziałeś co cytowałem? Myślisz, że to jest ze śmiechem

Mnie nie śmieszy.
    Jest to kwestia wrażliwości i oceny.
    Mnie ta wypowiedź także specjalnie nie bawi, lecz uważam, że pan Bujak musi takie komentarze wrzucić "w koszty".
    Pozdrawiam

PrzemoC

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Powiedz, jakie zdjęcia ci się kojarzą gdy słyszysz nazwisko Bujak? Papież! A które zdjęcie papieża jest najlepsze na świecie? Może on chce, żeby właśnie jego, i nie najlepsze technicznie, bo to kwestia dyskusji, ale przez takie właśnie religijne aspekty. Czy to jest OK, nie dyskutuję, ale może jest dla dobrego fotografika coś ważniejszego niż kasa

Sława ?
    Możliwe, że nie chodzi mu o kasę. Ale na pewno chce te zdjęcia sprzedać (nie tylko w sensie materialnym). Cóż, kiepsko zagrał! Żenujące jest dla mnie, że ludzie wierzący nie znający się na fotografii bedą widzieć w technicznym aspekcie oznakę świętości. To zagrywka nie na dzisiejsze czasy wydawać by się mogło. Ale tu wkraczamy na temat istoty religijności i ludzkich potrzeb co do wierzenia w różne rzeczy. Nie miejsce tu chyba na takie dyskusje. Uważam, że Bujak przegiął. A może w to wierzy... Jego prawo. Ale jakim cudem? Nie ma innych takich zdjęć - bez Papieża (?)

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b'Art
    a tak wygląda atak w stylu tabloidów:
    Czytam to i czytam i nie mam pojecia o co Ci chodzi. Mozesz wytlumaczyc?

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coronado
    Czytam to i czytam i nie mam pojecia o co Ci chodzi. Mozesz wytlumaczyc?

Pozdrawiam
    Coronado
    Bez obrazy Coronado, rozmowa toczy sie o zniekształcaniu przekazu i wpływaniu tym sposobem na kupujących, tak to robią tabloidy i inne śmieci rynkowe. Stąd moja krótka hipotetyczna "notatka" - która zupełnia przekształca obraz, kłamie i zmienia obraz rzeczywisty. Mam nadzieję, że Cię nie obraziłem. Jeśli tak. Przepraszam

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raf_1975
    Nie zgadzam się, że to jego prywatna etyczna sprawa (bo etyka to nie jest prywatna sprawa) Chyba, że w tym konkretnym przypadku sprowadzimy zdjęcie do roli proszku do prania (w sensie marketingowym podstawne) a świętość do poziomu białych/jeszcze bielszych skarpetek. Jak już mówiłem w sensie rynkowym OK, ale dla mnie niesmaczny to bzdet i kiepski pomysł na sprzedanie zdjęć. Można się uśmięchnąć owszem z politowaniem chyba :-P
    OK to Twoje zdanie.
    Ja zaś myślę, że Papierz był najpierw Normalnym Człowiekiem i nie zwracał uwagi na takie pierdy.
    BTW Ktoś z Was ma w skanie albo linku oryginalne słowa autora?
    Ja ich nie czytałem, przypuszczam, że 95% z nas też nie. Ale dyskusja idzie już na najwyższych tonach... Chciałbym więc dokładnie je przeanalizować.

Kubaman masz to gdzieś?
    Zlinkujesz? Thx

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów