Jeszcze jedno, tę aureolę zrobił przecież fotograf więc to chyba on jest święty. Ludzie, to cuda Bujaka, święty Bujak.![]()
Jeszcze jedno, tę aureolę zrobił przecież fotograf więc to chyba on jest święty. Ludzie, to cuda Bujaka, święty Bujak.![]()
Pozdrawiam
PrzemoC
Przebijam, zadowole sie kikunastoma procentami, tak na 300/2.8 ;-)Zamieszczone przez Przemoc
A ja jestem fotograf-****, gdyz nigdy nie udalo mi sie takiej aureolki na zdjeciu uwidocznic. ;-(
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Fragment fotki z mojej imprezy firmowej przed swietami. Czyzby... ?Zamieszczone przez sven
Załącznik 760
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
ej panowie, to chyba trochę nieładnie. Facet ewidentnie się pogubił, ale takie inwektywy to nam chyba nie przystojąZamieszczone przez Driver
. Gościu ma w dorobku kawał świetnej fotograficznej roboty, więc plucie na niego w ten sposób, i to jeszcze bez tzw. "wsparcia", to już ostre przegęcie IMHO
??:
P.S> nie do końca w to wierzę, ale wspomnę, że Papież wielu ludzi zachwycił na tyle, że różne rzeczy traktują serio. Nie byłbym taki pewien, czy Bujakowi chodzi właśnie o kasę (lub tylko o kasę) - może autentycznie chciałby "dostać" oficjalnie uznany przez kościół dowód na świętość Jana Pawła II - wyobrażacie sobie taką sławę dla fotografa? A proces w toku... w Krakowie... kto wie, co chciał osiągnąć![]()
Ej, ej, olać aureolki, pokaż całe zdjęcie. I więcej! (-:Zamieszczone przez Coronado
Nieno, to jest niesmaczne!Myślę oczywiście o interpretacji tego zdjęcia przez jego autora.
to jest tzw nadużywanie naiwności ludzkiej, a tej jak powszechnie wiadomo u nas nie brakuje...
eeee no dajcie spokój, bez agresji...
Zgadzam sie z Kubą.
Fakt pan Bujak potrafi robic zdjęcia i zarabiać na nich pieniądze, a to że tak reklamuje aln\bum to jego prywatna etyczna sprawa, przecież nikt nie każe nam go kupować.
JP2 pewnie by to z uśmiechem skomentował.
Wiele tabloidów pisało o wiele gorsze rzeczy i co? I nic!
... pewien z userów znanego w PL forum CB znalazł świetny sposób na zarobienie gigantycznych pieniędzy na tzw "smyczach". Z dobrze poinformowanych żródeł Fakt dowiedział się, że owa transakcja skończyła się defraudacją pieniędzy userów na ogromną skalę (niektórzy z nich nie mają dziś nawet na chLeb) - którzy ufni wpłacali je na konto w/w.
Udało się nam jednak uchwycić przygotowania Pana C. do wyjazdu swoim nowym Maybachem, na partyjkę golfa z Premierem Kaczuszyńskim.
Na zdjęciu Florentina Z. - jedna z wielu nowych i młodych służek Pana C. Pan C. po lewej w różowej sukience.
... tja można tak długo nie?