to moze Cie do papieza wyslac? kurcze, jakby Niemcom temat zarzucic, tak zeby ich lobby w Watykanie mialo w perspektywie kanonizowanie Ratzingera w tydzien... mialbys duze szanseZamieszczone przez sven
![]()
to moze Cie do papieza wyslac? kurcze, jakby Niemcom temat zarzucic, tak zeby ich lobby w Watykanie mialo w perspektywie kanonizowanie Ratzingera w tydzien... mialbys duze szanseZamieszczone przez sven
![]()
nie ma sprawy. pottrzebuje tylko dokladne wymiary aureolki i jade z koksem. bede mial przyjemna odmiane po flaszkach z bielskiego polmosu![]()
Nie no, chłopie, to ja już wiem dlaczego Ty te aureolki widzisz... polmos, butelki...![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
polmos dobry klientnie dosc, ze za kazde zdjecie flaszki placa, to jeszcze flaszka zostaje. wlasnie pracuje nad tym, zeby ich namowic na zdjecia calej "kolekcji".
Co tam Panie moda, jakies beauty photo itp., Polmos to jest to!
a wracjac do "cudu", to teraz jak spieprze jakies zdjece, to bede mowil:
" Cud, Panie, CUD!"
dejcie znać Bujakowi, żeby sam wysłoł REJW'a jak je taki mondry skubaniec...
zrobjył w PeeSie 'ałter gloł' i sam bydzie ludzi w ci*la ładowoł...
PonBuczek zrobi sam z nim porzondek, bydziecie widzieć...
dobrze prawisz!
Pan Bujak jest tak dobrymfotografem, że tylko cud
mógł mu zepsuć fotkę. Zrozumiano!
![]()
sven,
Nie widzisz co się dzieje wokół zmarłego Papierza ?? Dla przeciętnych wiernych jest kims świętym, za to co dla nas wszystkich zrobił... ale Kościół jako instytucja wychodząca w swych działaniach daaaaleko poza sferę duchową, stworzyła swe potworki legislacyjne (dla nich "święty" jak generał czy wyższy dostojnik, więc by kogoś takim mianować - trzeba "udowodnić", że "zasłużył" sobie na takie miano). A jak w sposób świecki udowodnić coś duchowego ?? Ano "dowodami" świętości na przykład aureolkami jaką pokazałeś, czy zeznaniami światków, itp...
A że takich "dowodów" mało, a lud boży domaga się wyniesienia Jana Pawła II na ołtarze, to p. Bujak - pewnie cwany gość, wyczuł konjunkturę, zakręcił się i zarobił na "dowodzie" ;-)
Pozdrawiam
Marek
Oczywisty wałek, Pan Bujak obraża inteligencję JP2, pewnie gdyby mógł wziąść udział w tej dyskusji to udowadniałby, że wierzy w te swoje cuda. Jak mi odpali połowe z tych 700 000 zł, to pewnie też w cuda uwierzę.Zamieszczone przez kane
![]()
Pozdrawiam
PrzemoC