Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: A60 gdzie?/tanio

sKO^dGr
    Guest

Domyślnie

heh dzieki chcialem sie tylko upewnic bo jestem kompeltnym lajkiem wiec nieznam sie na tyle co wy po to jest forum zeby sie dowiedziec ;-) thx

kilazz
    Guest

Domyślnie

odnosnie aparaciki.pl to jest to wlasnie sklep ktory na allegro sprzedaje te wszystkie tanie powystawowe a60

sKO^dGr
    Guest

Domyślnie

heh wiem wiem... wyslalem maila do wlasciciela dowiedzialem sie ze sa to nowki nei uzywane i udzielana na nie jest 1 roczna gwarancja

kilazz
    Guest

Domyślnie

Powystawowy poznasz po czarno-bialym kartonie oraz braku fabrycznej karty cf.

sKO^dGr
    Guest

Domyślnie

czyli jesli niema w tym zeswtauwe 16 mb pamieci - standardowej to mozliwe iz jest to powystawowy ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sKO^dGr
    czyli jesli niema w tym zeswtauwe 16 mb pamieci - standardowej to mozliwe iz jest to powystawowy ?
    Albo powystawowy albo uzywany albo kradziony .

Dopiero zaczyna Awatar egzor
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Większość forumowiczów chwali sobie zakupy przez internet i na Allegro, ale...
    Ja próbowałem kupić aparat w sklepie internetowym (polecanym na tym forum - e-cyfrowe) i transakcja do skutku nie doszła (...?...), ale kartę kupiłem na Allegro i wszystko w największym porządku !
    Pozdrawiam
    Egzor
    -----------
    Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

W fotojokerze jest za 899 z ładowarką i 4 akumulatorkami 1800 mAh
    a tak w ogóle to już jest problem z jego zakupem w sklepach .
    Mimo to jest bardzo popularny w sieci na wszelkiego rodzaju aukcjach i giełdach.

Tomeekh
    Guest

Domyślnie

Jesli ktos przypadkiem smiga po Niemczech, to mozna go zanlezc w sklepach Karstadt. Cena - obecnie juz niestety niezbyt konkruencyjna - tzn.: 149E.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yosif
    Kupilem Canona A60 z allegro tyle mialem dobrze ze pojechalem osobiscie po niego (30 km) dostalem caly komplet bez karty pamieci bo to powystawowy byl Canonik troche poobdzierany byl ale ogolnie OK, po jednym dniu robienia fotek na zdjeciach zobaczylem ze jest jeden HOT PIXEL ( gwarancje mam na 6 miechow ) zadzwonilem do Pana co mi go sprzedal to w tym samym dniu zostal aparacik wymieniony na noweczke (ani jednej ryski folia nienaruszona na LCD ) !!! narazie tydzien minal jak go mam i sprawuje sie na 6 !!! Ten pan z allegro ma sklep internetowy www.aparaciki.pl naprawde nie ma sie co obawiac, sprzedal on juz bardzo duzo aparatow i caly czas ma ciekawe propozycje aparacikow. takze sKO^dGr kupuj bez obaw !!! :-))

a ja mam pytanko troszke z innej beczki mam tez canona a60 kupionego od tego wlasnie allegrowicza i cos zaczelo wyskakiwac na zdjeciach ajkies poziome linie i coraz slabiej lapie ostrosc aparat jest na gwarancji dzisiaj odeslalem go do tego allegrowicza jak myslicie czy nie bedzie problemu z wymiana???

taki bylem zadowolony z tego canona

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów