Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zdjęcia z pracy ekipy Discovery

Coś już napisał Awatar fafinek

Domyślnie Zdjęcia z pracy ekipy Discovery

Witam forumowiczów
    Ostatnio kumpel podesłał mi parę fotek z pracy ekipy Discovery (Channel, HDShowcase), muszę przyznać, że niezmiernie mnie to zainteresowało Czy znacie może jakieś stronki gdzie można obejrzeć ich w "akcji"? Chodzi mi konkretnie o ich pracę i zbieranie przykładowo materiałów ze sprzętem fotograficzno-video-optycznym

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ao co konkretnie chodzi? Może jakiś link?
    Swego czasu odwiedzałem jakaś stronę, tam było coś o 10 najlepszych zdjęciach NG i był link do strony jednego z fotografów ze sprzętem, backstage z wypraw etc.
    Jak masz linka do tych z DCh to podaj.
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Coś już napisał

Domyślnie

poszukaj może na stronach Discovery, może będą jakieś odnośniki do programu, może chociaż tytuł programu i resztę doszukać w kanałach internetowych !

Coś już napisał Awatar fafinek

Domyślnie

Nie wiem jak was, ale mnie to np. inspiruje i ciekawi, chociaż wiem, że NIGDY im nie dorównam Pełen podziw dla ekipy zdjęciowej i filmowej pracującej przykładowo w programie How to survive z szanownym Edwardem Michaelem Gryllsem
    Postaram się wrzucić te fotki, które mam w najbliższym czasie bądź podam linki.
    Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    National Geographic film crew near Eyjafjallajökull, April 18, 2010.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Właśnie tego typu zdjęcia mnie interesują
    Ostatnio edytowane przez fafinek ; 01-04-2011 o 18:21 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów