Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Poważny problem z lampą 580EX II - pomocy!

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malyglod Zobacz posta
    I niestety - serwis wycenił naprawę na 770zł Wymiana płyty głównej i styków stopki. Ma ktoś pomysł, co mogę zrobić, żeby naprawić to, a nie płacić takiej sumy? Jakieś nieautoryzowane serwisy, sklepy z częściami? Serwis u mnie w Rzeszowie niestety nie posiada dostępu do tych elementów, ale samą robocizną bym się nie martwił.
    To pechowo, miałem podobne objawy, ale skończyło się dużo taniej i tylko wymianą stopki na żytniej.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malyglod Zobacz posta
    I niestety - serwis wycenił naprawę na 770zł Wymiana płyty głównej i styków stopki. Ma ktoś pomysł, co mogę zrobić, żeby naprawić to, a nie płacić takiej sumy? Jakieś nieautoryzowane serwisy, sklepy z częściami? Serwis u mnie w Rzeszowie niestety nie posiada dostępu do tych elementów, ale samą robocizną bym się nie martwił.
    Płyta na wymianę za cca. 300 PLN. (+ ew. cło + ew. VAT) - http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-CANON-58...item4a96505b33

Nie bardzo wierzę, że stopka jest do wymiany. jeśli nie ma uszkodzeń mechanicznych, a urwał się/przepalił któryś kabelek, to każdy domorosły majsterkowicz to naprawi.

Mając sprawną płytę i sprawne ręce, jestes w stanie zrobić to sam.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Hm, pewnie będę próbował. Znacie może jakieś sprawdzone instrukcje samodzielnej wymiany tego układu?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów