Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 30-03-2011 o 11:18
1. bardzo mi sie podoba ale wyciagnij cienie bo z kruka jest czarna plama
2. ladnie tylko troche za centralnie troszke w lewo i bedzie swietnie
3. bdb
4. jak poprzednie nawet delikatnie lepsze
5. ladne
6. podoba sie
pozdrawiam
Dzięki za opinię. Kruka próbowałem obrabiać wiele razy, ale jednak światło boczne uniemożliwia wyciągnięcie jakiegokolwiek detalu ze skrzydeł.
Wrzucę kilka następnych i poczekam na komentarze
Żurawie - przed wschodem słońca. Jakość poprzez crop i wysokie iso nie zadowala, ale jak dla mnie jest klimacik ...
7.
Bażant.
8.
Pełzacz ogrodowy.
9.
Szpak.
10.
Kopciuszek - coś nie poszło z obróbką. Chyba za ostre światło było.
11.
7. mi tam sie podoba :-D
8. ladnie
9. nie podoba mi sie
10. rewelacja najlepsze z wszystkich
11. dobre
jestem ciekawy dalszych Twoich poczynan ladna galeria sie zapowiada
pozdr
Cieszę się, że się podoba. Dobrze poznać opinię osób trzecich, gdyż samemu oceniam je bardziej z perspektywy całej historii związanej z danym zdjęciem
Teraz najprawdopodobniej nie będzie żadnych nowych zdjęć, ewentualnie będę wyciągał z szuflady, gdyż zalegam w szpitalu i przez najbliższe 2 miesiące ta sytuacja ma się nie zmienić...
Jak już dostanę wypis to nadejdzie czas na nadrabianie zaległości w szkole (1 LO) i dopiero wtedy nadejdą nowe zdjęcia (a czeka na mnie w domu ledwie wypróbowany 7D...)
pozdrowienia
Podoba mi sie 6 i klimat na 7.
Wracaj do zdrowia - wszystkiego dobrego.
Ot i wyskoczył od razu z pracami na poziomie
Widzę, że masz pewną świadomość fotografowania przyrody. Generalnie powyższe prace mi się podobają, najbardziej 1, 7, 9, 10. Życzę dalszych udanych łowów po powrocie ze szpitala.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Przepięknie tutaj, zakochałam sięSiódemka i dziesiątka to moi faworyci
Ostrość na skrzydłach na 10 jest niesamowita. Wszystkie zdjęcia mają bardzo fajną kompozycję, wszystko fajnie gra, kolorystyka i światło.. no bomba
![]()
Świetne zdjęcia. Szczególnie podoba mi się 7![]()
makro na CB - zapraszam!