Mam pytanko, jakim szkłem robione są te zdjecia?
Bardzo ładne prace
7 to moje ulubione zdjęcie, ma bardzo fajny klimat.
Oj chciałabym mieć taki sprzęt![]()
Dziękuję![]()
Coś kosztem czegoś - przez wakacje i pół roku biegałem po szkole do pracy, aby mieć na 7D. Fotografuję tylko zwierzęta i dlatego mam sprzęt tylko do zwierząt, który i tak nie jest z tej półki "pro"
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jeszcze kilka kadrów na zachętę do komentowania
13. Rudzik - lubię tego ptaka.
14.Jeszcze jeden strzyżyk.
15. Gęsi gęgawe - zwiastun wiosny minionego roku.
16. Wróbel. Lubię to zdjęcie za kontrast pomiędzy kolorowym płotem a szarym wróblem. Do tego zachodzące słońce ociepliło zdjęcie.
17.Pliszka siwa - przed wschodem słońca.
Ostatnio edytowane przez cobrettti ; 01-04-2011 o 17:08 Powód: Automerged Doublepost
7D + 400/5,6 + 18-55IS + wielkie plany.
www.wilus.art.pl - niepełna galeria, problemy z oglądaniem, rzadko uzupełniana, ale jest!
12. bdb
13. ladnie tylko troche za male zblizenie a szkoda bo klimat swietny
14. bdb
16. swietnie wyglada na plocie wszystko ze soba wspolgra
17. poprawne ale nie robi duzego wrazenia
pozdrawiam
www.wilus.art.pl - niepełna galeria, problemy z oglądaniem, rzadko uzupełniana, ale jest!
Wszystkie fajne, szczególnie dziki podobają mi się bardzo.
W 20 może troszkę przeszkadza ta ciemna linia, ale i tak pleszka piękna![]()
Witam po przerwie. Trochę kadrów z dzisiejszego poranka i mrówka sprzed kilku dni. Dostałem przepustkę na majówkę ze szpitala i ruszyłem w teren.
22. Brzęczka - niesamowite jest jaki głos ma ten malutki ptak. (wschód słońca - ciepła barwa zdjęcia)
23. Brzęczka - jak wyżej. Niestety bliżej nie mogłem podejść, bo w tej pozycji byłem po pas w wodzie.
24. Żuraw - przed wschodem - wysokie iso.
25. Mrówka sprzed kilku dni, niestety helios ma to do siebie, że 95% zdjęć jest nieostra.
Jakieś recenzje ?
pozdrowienia
Bardzo fajne ornitologiczne strzały, kadrowo bardzo fajna dla mnie 17