Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: instrukcja eos 350d

Bywalec Awatar viTo
    Miasto
    Kędzierzyn - Koźle

Domyślnie

a moze wrzucisz to na np. http://www.megaupload.com/pl/ lub http://rapidshare.com/ tutaj powinno to wejsc i za free - ale z tego co pamietam to chyba jest jakies ograniczenie co do ilosci dni przechowywania na serwerku.
    EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
    Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No przecież instrukcja jest pod linkiem wyżej, po co kombinować ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar viTo
    Miasto
    Kędzierzyn - Koźle

Domyślnie

no tak, tylko nie zauwazylem tego i napisalem posta... ale jak juz jest to niech tak zostanie :-)
    EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:

Matman
    Guest

Domyślnie witam

Witam wszystkich własnie znalazłem tą dyskusje i sie zarejestrowałem bo mam plisa.
    Potrzebuję instrukcji do eosa 400d po polsku. w pdf albo innej formie elektronicznej.
    Aparat przyjedzie do w grudniu i bedzie to moja pierwsza lustrzanka wiedz chciałbym poczytać o nim i przygotowac sie na jego przybycie.
    Jesli bedzie potrzeba udostępnie miejsce na serwerze ale jesli ktoś takową dysponuje prosiłbym o sume kontrolna do emule byłoby to najwygodniejsze.
    pozdrawiam wszystkich.
    Matman

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Spróbuj tutaj.... pozdrawiam http://forum.fotopolis.pl/viewtopic.php?t=4507

Matman
    Guest

Domyślnie

Próbowałem ale tak jak jestem wstanie uwierzyć z wdobre checi człowieka ze chce pokryć tylko ;-) koszty wydruku itp. to cena jaka krzykną za wersje elektroniczna zdecydowanie nie jest kosztami produkcji dlatego szukam dalej.

Bywalec Awatar viTo
    Miasto
    Kędzierzyn - Koźle

Domyślnie

napewno znajdzie sie ktos kto bedzie tak dobrym czlowiek i udostepni ci instrukcje.
    ps. jak miales cyfre to przeczytanie instrukcji bedzie tylko formalnoscia...;-)

evelinna
    Guest

Domyślnie

Niestety ten link z instrukcją mi nie wchodzi, pewnie uległ przedawnieniu. Ja właśnie zostałam posiadaczką Canona EOS 350D ale nie mogę znależć polskiej instrukcji. Czy mogę prosić o pomoc?

Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów