Niestety, weekend spędzam poza WrockiemAle na mosty, to ja chętny, za dnia i nocy też.
Niestety, weekend spędzam poza WrockiemAle na mosty, to ja chętny, za dnia i nocy też.
Dzisiaj odpadamMoże innym razem na mosty się wybierzemy.
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
zapraszam dzisiaj na 13.00 na stadion olimpijski odbędzie się tam bieg mikołajkowy, ja niestety nie będę mógł robić zdjęć bo startuję w tych zawodach; ale chętnie bym wyskoczył na jakiś plener w niedzielę.
Akurat mieszkam przy stadionieale jestem obecnie i bede do wieczora na drugim koncu miasta
![]()
fotografowaliście już choinki? ;D
Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie byłem na rynku od kiedy powstał jarmark, a rok temu dość fajne foty można było w tym okresie porobić.
Ja byłem ale bez aparatuJest dość ciasno pomiędzy tymi stoiskami handlowymi hehe
![]()
ja byłem na losowaniu grup i Irze, ale choinka się jeszcze nie świeciła...
6D + C16-35L IS + 35L +50Art + 135L
Panowie!
Zdaje się, że w ten weekend gra WOŚP? Planujemy się spotkać i razem ustrzelić kilka ciekawych kadrów?!?!
Ja na pewno będę się gdzieś szlajał ze znajomymi...
a co powiecie na off road?
http://www.wroclaw4x4.org/mos/index....=330&Itemid=81
Mnie, jak zwykle, nie pasuje :-(
A gdybyście mieli ochotę na motosport to jest też Moto Orkiestra na Niskich Łąkach. Może mniej widowiskowe niż offroad ale za to można łatwo dostać "akredytację", czyli kamizelkę uprawniającą do wejścia w środek toru - trzeba tylko zadeklarować publikację zdjęć na jakiejś ogólnodostępnej stronie i się z tego wywiązać.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj