Strona 29 z 37 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 368

Wątek: [WROCŁAW] Grupa Foto

Dopiero zaczyna Awatar Bro78
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: [WROCŁAW] Grupa Foto

No nie mamy... A też bym połaził.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Ale tu nie chodzi o to aby łazić bez celu po mieście... ale o regularniejsze spotkania pogaduchy i w trakcie tych spotkań ugadywanie przedsięwzięć fotograficznych :]

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Panie, tak to tylko na forum nikona
    Na forum nikona spotkania są w czwartek na Włodkowica w "Wydawnictwie" (tam, gdzie byliśmy po foceniu manifestacji). My możemy sobie ustalić np. wtorek wieczór np. godz. 18-19 w jakiejś knajpce w centrum. Musi być nas więcej, (kilkunastu?) bo nawet jak wykruszy się 10ciu z różnych przyczyn, to zawsze tych kilku przyjdzie i nie zmarnuje czasu. W związku, że na razie jest nas mało i chcemy coś zdziałać, to musimy się zdyscyplinować - spotykamy się i już Każdy z nas ma jakieś możliwości logistyczne/sprzętowe/znajomościowe, które zebrawszy do kupy można wykorzystać na przeróżne ciekawe sposoby. Chcemy focić modelki, tak? No to już, obgadujemy miejsca, gdzie możemy porobić zdjęcia, piszemy do dziewczyn z maxmodels, wizażystek (trzeba zebrać jakiś kapitał, na koszty - kosmetyki) i działamy. Dla mnie nie ma problemu z taką organizacja, ale dla zasady, jak mamy być grupą, robimy to razem.

święte słowa chyrus ja skończyłem moją przygodę z PWr, to może uda mi się znaleźć więcej czasu to jak... spotkanie w najbliższy wtorek?? i tam dogadujemy szczegóły??
    C5Dmk2 + C28-135 USM IS + C16-35/2.8 + C24-70/2.8 + C50/1.8 + C70-210/3.5-4.5 USM + C430EXII + Sonnar 180/2.8 + inne graty

Miasto

Cytat Zamieszczone przez chyrus Zobacz posta
    Panie, tak to tylko na forum nikona
    Na forum nikona spotkania są w czwartek na Włodkowica w "Wydawnictwie" (tam, gdzie byliśmy po foceniu manifestacji). My możemy sobie ustalić np. wtorek wieczór np. godz. 18-19 w jakiejś knajpce w centrum. Musi być nas więcej, (kilkunastu?) bo nawet jak wykruszy się 10ciu z różnych przyczyn, to zawsze tych kilku przyjdzie i nie zmarnuje czasu. W związku, że na razie jest nas mało i chcemy coś zdziałać, to musimy się zdyscyplinować - spotykamy się i już Każdy z nas ma jakieś możliwości logistyczne/sprzętowe/znajomościowe, które zebrawszy do kupy można wykorzystać na przeróżne ciekawe sposoby. Chcemy focić modelki, tak? No to już, obgadujemy miejsca, gdzie możemy porobić zdjęcia, piszemy do dziewczyn z maxmodels, wizażystek (trzeba zebrać jakiś kapitał, na koszty - kosmetyki) i działamy. Dla mnie nie ma problemu z taką organizacja, ale dla zasady, jak mamy być grupą, robimy to razem.
    Ale ja od roku o tym mówiłem i pisałem hehe :P Tylko zapał Wrocławian marny

Coś już napisał Awatar eryk_g
    Miasto
    Wrocław

Panowie, tylko jak znam realia znowu zostaniemy w 3 bądź 4. Coś mało nowych chętnych :\
    400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB

Miasto

Zacznijmy też regularne spotkania we 3-4 osoby, a zobaczycie że się to rozrośnie W Szczecinie zaczęło się w zasadzie od 1 pleneru grupowego skrzykniętego przez CB, potem zaczęliśmy się spotykać w każdą środę w studio jednego kolegi i o dziwo nie były to spotkania stricte zdjęciowe,a bardzie pogaduchy dowiadywanie się nowych rzeczy wzajemna nauka i tak dalej i tak dalej

A tu efekty jednego ze spotkań, które pewnie już widzieliście na forum

a)
    b)
    c)

Pkt 8 regulaminu forum

Dobra to zróbmy tak! Wypisujemy swoje pomysły na zdjęcia i potem sukcesywnie będziemy je realizować!

Moje to:
    1. Błyskanie --> modelkowe/modelowe
    2. Błyskanie --> zdjęcia parcour'owców/jeżdżących wyczynowo na rolkach, deskach, rowerach etc
    3. Sesja ślubna na opak
    4. ...........
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 26-07-2012 o 18:44

Bywalec Awatar tojacc
    Miasto
    Festung Breslau

bez określenia czasu i miejsca można się w nieskończoność umawiać... dawajcie konkrety ;-)
    6D + C16-35L IS + 35L +50Art + 135L

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

We wtorek wieczorem spotykamy się przy soczku pogadać i rozpisać konkrety a może i przydzielić zadania. Pasuje? Chyba, że już to zrobimy.

Coś już napisał Awatar eryk_g
    Miasto
    Wrocław

Może być wtorek, mi pasuję. Spotkamy się, pogadamy i omówimy co dalej
    400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB

Strona 29 z 37 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów