Widzę ruch jak w niedzielę na jarmarku :P
Widzę ruch jak w niedzielę na jarmarku :P
Jeśli we Wro to na robaczki chętnie się wybiorę. Jakieś konkretne miejsce?
To kiedy jakieś konkrety spotkaniowe, może na weekend 15 lipca w niedzielę przy fontannie w rynku, około 16-17, na jakieś bezkrwawe polowanie z długimi lufami, lub coś innego dajcie znać ...
Canon FF i słoików kilka
Z Gzoomem myśleliśmy o błyskaniu i ala fashionshoot gdzieś we Wro
z tym że to musi być powiedzmy przed 20 bo potem niektórzy rozpoczynają wakacje
Potrzeba by skołować ze 2 kobity i kogoś kto je pomaluje i jazda![]()
Ja jestem jak najbardziej za jeżeli chodzi o błyskanieJakby coś trzeba było pomóc przy przygotowaniu takiego spotkania to również się piszę
![]()
Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight
Na błyskanie też bym się pisał. Mam kilka błyskogratów jakby co. Mam również luźny ten poniedziałek na jakikolwiek plenerek, jakby ktoś reflektował.
Ja już zauważyłem, że aby zebrać się w większym gronie trzeba ogłaszać spotkanie tak ze 2 tygodnie wcześniej :P
Cześć wszystkim - mam na imię Arek, niedawno przeprowadziłem się w okolice Wrocławia i szukam ludzi zarażonych bakcylem fotografowaniaKolega Bro78 przerzucił mnie tu z innego wątku i dziękuję mu za wskazanie drogi. Czy w najblizszym czasie organizujecie jakiś wypad w plener albo planujecie jakieś spotkanie? Interesuje mnie przede wszystkim fotografia motoryzacyjna i sportowa ale również tematy macro czy krajobrazy więc chętnie wybrałbym się gdzieś na sesję i przy okazji oczywiście poznać kilku nowych ludzi
pozdrawiam
Witamy! Przeczytaj post wyżej, a zobaczysz jak często są spotkania wrocławskiej grupy![]()
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
Bo to jest tak, jak nikt nic nie zorganizuje, to się nie spotkamy
Właśnie wychodzę w miasto, jest ładne światło, po zachodzie będzie jeszcze przyjemniej. Jak ktoś ma ochotę pobiegać po uliczkach, to dajcie znać, tel. macie.