Natrafiłem na ich stronę.
Mają dużo gadżetów (redukcje i inne takie).
Korzystał ktoś z usług tej firmy?
Dzięki za ew. odpowiedzi.
Natrafiłem na ich stronę.
Mają dużo gadżetów (redukcje i inne takie).
Korzystał ktoś z usług tej firmy?
Dzięki za ew. odpowiedzi.
Jakiś drobiazg od nich kiedyś przez Allegro kupowałem. Nie było problemów.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
ja kupiłem u nich kilka drobnych gadżetów, m.in. dyfuzor do wbudowanej lampy oraz osłonę przeciwsłoneczną do obiektywu i genrlanie żadnych problemów, zresztą po opiniach widać, że prowdzą regularną działalnośc, oni głównie sprzedają właśnie takie drobne "pierdółki", chińszyzna wiadomo, ale ja jestem zadowolny![]()
Również u nich kupowałem i nie było żadnego problemu. Kupowałem Yongnuo RF-602. Dorzucili gratis ściereczkę do optyki.
tez zakupilem pare rzeczy (grip i trigerr bezprzewodowy) i zadnych problemow nie bylo poza tym ze musialem sie po miesiacu upomniec o wystawienie pozytywa![]()
Kilka razy już u nich kupowałem. Bardzo solidni. Ściereczek od nich mam już od cholery...![]()
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Zamawiałem poprzez Allegro płyn do czyszczenia optyki z odbiorem osobistym na Giełdzie Fotograficznej - mieli jakieś problemy z mailami prze co nie widniałem na liście osób, które składały zamówienie. Skutkiem tego był brak płynu, który chciałem kupić - dali mi lepszy w cenie gorszego, do tego ściereczki i zniżkę na gruszkę. Polecam![]()
Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4
Również parę gadżetów od nich nabyłem zawsze wszystko szybko i bezproblemowo
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Kupiłem tam wyzwalacz Yongnuo RF-602, dyfuzor i torbę do aparatu. Gratis dali 3 ściereczki. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem - śmiało mogę polecić bo ta firma to czysty profesionalizm.