Taa ipad gowno... i ekran lepszy w laptopie , bardzo jestem ciekaw w ktorym laptopie masz monitor na ledzie z ips
Tak czy owak jak ktos ma bzika na pkt kolorow itp to oczywiscie byle gowniany ipad go nie zadowoli. Mnie zadowolil. Odwzorowanie kolorow jest na potrzeby wiekszosci osob swietne , klienci bardzo zadowoleni jak biora urzadzenie do reki i moga zobaczyc zdjecia. Galaxy tab nie ma ips niestety.
Wedlug mnie nie oplaca sie kupowac ipad-a 2 , doplacamy sporo a dostajemy nie wiele , chyba ze ktos ma zamiar grac czu cus to co innego , net , mail itp nie beda chodzily szybciej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha dodajem jeszcze do czego ten bez uzyteczny gadzet robi
- portfolio dla klientow , prezentacja zdjec , oddawanych materialow np. slubnych
- dostep do maila gdzie chce , przy 10" i interfejsie nieporownywalnie lepiej niz telefon , moge przesylac zdjecia i je widac a nie zakladac okulary
- dostep do www jak wyzej bez porownania lepszy
- podglad do zdjec podczas sesji - niestety przez kabel bo na grip wifi mnie nie stac
- rozbudowany notatnik/kalendarz/baza klientow
- rozrywka - ogladanie filmow
- prenumeraty zagranicznych pism w formie elektronicznie , iles razy taniej niz papier , dostep pod reka
- w zasadzie pelni tez role gazety , nie musze leciec rano do kiosku i placic za makulature
reszta innych rzeczy to duperele juz w sumie