Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: ipad jako przeglądarka zdjęć z lokalnego serwera

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    niekoniecznie jedyne.
    capture One 6 w pełni sie integruje z ipad . jest jeszcze capture pilot. Niedawno zresztą canon podpisał umowe z apple o wspołpracy wiec pewnie niedługo jakis soft sie pojawi. .....
    Taaaa..... reklama gadżetów o wątpliwej użyteczności. iPad to jest mało użyteczny gadżet z marnym ekranem, o wątpliwej wierności kolorów - w sam raz do pokazywania klientom***. Obróbka na iPadzie - tak... podobnie jak obróbka w iPhonie. Dokładnie to samo czyli nic.

EDIT:***potem się nie dziwić jak klientowi się coś nie będzie podobało ;-)
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 25-03-2011 o 21:52

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uzależniony

Domyślnie

Janusz. ale kto tu mówi o obróbce? cały czas mówimy o ipad jako dodatkowym ekranie oraz świetnym urządzeniu do prezentacji prac. do tego szybki internet + mail pod ręką.
    Nie wiem czy używałeś ipada. ekran tych tabletów zjada wszystko to co jest montowane w laptopach . to naprawde robi wrażenie. gdybym trzaskał śluby to napewno na spotkania z potencjalnymi klientami woziłbym ipada. Zresztą i tak kupię tylko poki co priorytet miały nowe lampy. jak odetchnę finansowo to niewątpliwie ipad2 zagości w mojej torbie

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    ....o ipad jako dodatkowym ekranie oraz świetnym urządzeniu do prezentacji prac.....
    Dodajmy, o jakości ekranu w laptopie w dodatku niemożliwym do skalibrowania...

Nie, to jest gadżet i takim pozostanie jeszcze długo, długo. Tak jak mam i używam iPhone, tak iPad zupełnie mnie nie bierze. W żaden sposób.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów