Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: ipad jako przeglądarka zdjęć z lokalnego serwera

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Bardzo ciekawy jest argument o "oszczędnościach" na gazetach często używany przez obrońców iPada. Przecietnie gazeta kosztuje od 1.50 do 2 zł. Rocznie to ok 600 zł kupując codziennie. Za iPada możemy nabyć (w zależności od wersji) od 3 do 5 lat prenumeraty papierowej gazety. iPada po 3-4 latach i tak trzeba wyrzucić bo bateria ma ok 500 ładowań.

Ekran o rozdzielczości netbooka, niekalibrowalny zupełnie. Przez całe lata wszyscy pisali o konieczności kalibracji. Nagle szarość może być nawet fioletowa bo zrobił ją wielki Steve.

Dostęp do www? Lepszy? 90% stron foto to flash. Taka moda. Steve flasha nie lubi, i słusznie, ale...

Notatnik, kalendarz, maile? Hmmm... to samo jest w iPhonie a bazę danych kilentów to jednak lepiej w Accessie albo nawet w Outlooku. Backup jakoś pewniejszy.

Rozumiem "bul" tych co zanabyli. Muszą chwalić... :-)
    Jaki "bul" ? Moze dotrze do Ciebie za sa osoby zadowolone za zakupu , tak to mozliwe. Pepkiem swiata nie jestes ;]

gazeta 2 zl ? kup mi vogue za 2 zl

ps. przegladanie stron nie ogranicza sie do foto i wcale 90% nie jest we flashu
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Grom zagranicznych gazet , dobrych gazet , jest wydawana online , czytanie na kompiemalo wygodne owszem mozna. Po co mam placic w empiku kilkadziesiat zloty za 1 gazete jak mam to samo srednio 5-10x taniej na ipadzie ktorym w tym wypadku latwiej sie poslugiwac przy czytaniu.
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 30-03-2011 o 09:00 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Uprawnienia umieszczania postów