No to i owo, rzeczywiście. Żadne zdjęcie nie powoduje u mnie palpitacji serca, choć technicznie są ok.
W sumie to mi się podoba najbardziej to ostatnie (#25). Ma najlepszą atmosferę, najlepiej wykonane, świetnie skomponowane, bardzo dobre kolorystycznie. Takie "chełmońskie". Wszystkie pozostałe są technicznie poprawnymi zdjęciami tego i owego, ale to ostatnie ma w sobie charakter i wydaje mi się najbardziej przemyślane.
A mi się podobają te z bocianemPowiedz tylko co to za szkło tak ładnie ostrzy ...
Bocian robiony 200mm f/2.8L. Pół godziny czekałem aż chmura zejdzie i dopuści trochę światła. Ale model cierpliwy był ;-) To z traktorem było cropowane, no bo servo to raczej w 5D tylko na centralnym.
Body, stałki, zoomik
Widzę, że stosujesz się do zasady, że bokeh uratuje każde ujęcie (:
Część na serio niezła, ale jakby brakuje paru ambitniejszych klatek w tej galerii.
19. jest całkiem przyjemne
Seria 22 -25 nie podoba mi się - zdecydowanie za mocne światło . Za to 19-tka jest świetna .
iso, no przyznaję, że lubię ładny bokeh, zresztą jeśli chodzi o serię samochodową to był to pierwszy wypad z nowym szkłem, więc wiadomo jak jest... Masz rację co do ambitniejszych klatek, sam nad tym boleję: ciężko zaplanować coś większego jak się większość życia oddaje korporacji. Większość okazji fotograficznych mam niejako przy okazji innych zajęć i pewnie to w jakimś stopniu widać.
Ale dość marudzenia. Był zarzut za mocnego światła, to będzie dużo łagodniej. To samo miejsce, jakiś czas temu.
26.
27.
28.
Body, stałki, zoomik
27 i 28 - bardzo dobre.