Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Canon a590 is dziś nadal opłacalny ?

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bogdan56_Ch Zobacz posta
    Popatrz na niebo, widać że aparat ciężko pracował nad odszumianiem, to nie jest jakość którą ktokolwiek chciałby osiągnąć.
    Nie ma bata żeby zdjęcie z S2 IS przy takim nasyceniu i jasności w pełnym rozmiarze ważyło poniżej 2mb, a to ma 900kb. Albo w aparacie ustawiona niska jakość albo optymalizowane. Jeśli optymalizować do netu to ze zmniejszaniem które z kolei wymaga osobnego ostrzenia dla docelowego rozmiaru. Czyli tak by to wyglądało i na odbitce
    Pisze o tym dlatego że odwzorowanie malutkich detali na malutkich matrycach kompaktów było i jest nieciekawe i flekowanie któregokolwiek kompaktu za wygląd zdjęć oglądanych w 100% jest trochę niesprawiedliwe. Żaden nie robi tego dobrze, mojego LX3 pod tym względem też nie porównywałbym do lustra a przecież LX3 z pomocą przychodzi z pomocą jego świetna optyka.
    Co do a590, s2 is, s3 is to jeśli w dobrej cenie to czemu nie. Dwa ostatnie nadal kapitalne z Raynoxem do macro.

Domyślnie

znalazłam jedną ofertę, wydaje mi się ciekawa Canon s5 is + konwerter szerokokątny z trybem makro DIGITAL KING DSL PRO + adapter filtrowy 58 mm + filtr UV+polaryzacyjny HOYA, co o tym myślicie ?

Uprawnienia umieszczania postów