Przejrzałem cały wątek i jak dla mnie mistrzostwo. Praktycznie wszystkie zdjęcia pokrywają się z moim gustem. Oby więcej.
Przejrzałem cały wątek i jak dla mnie mistrzostwo. Praktycznie wszystkie zdjęcia pokrywają się z moim gustem. Oby więcej.
"GOTHAM KNIGHTS" to projekt nad którym pracuję od jakiegos roku, powoli dobierając ludzi do poszczególnych zdjęć. Na razie kilka pierwszych, mam nadzieję, że set będzie się powiększał i oczywiście przypadnie wam do gustu. Pomysł inspirowany postacią komiksowego Batmana, ma za zadanie stworzyć szereg postaci żyjących i walczących ze zbrodnią w Gotham City. Będzie również mały video teaser promujący nieistniejący serial tv o tym samym tytule
Każde zdjęcie było robione osobno, innego dnia i o innej porze przy naturalnym świetle, więc była to jedna z trudności, niemniej jednak Batman nie uznaje ograniczeń![]()
We Are Vengeance!
141.
142.
143.
144.
145.
146.
147.
148.
Nie przestajesz zaskakiwać. Z każdego bym zrobił plakat na ścianę
Ochy, achy, oklaski...
Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B
Bardzo fajna stylistyka zdjęć, 141 wydaje się, że za dużo zostawiłeś góry nad głową?
BTW. Nie wiem, czy to tylko tak u mnie, ale Twoje zdjęcia się cholernie długo ładują w porównaniu do galerii innych użytkowników.
Ostatnia wrzuta "mroczna seria w B&W" bardzo dobra szczególnie nr 147. Ale mimo wszystko wolę Twoje kolorowe foty.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
Doceniam pracę i pomysły. Faktycznie bardzo mroczne.
Wolałem jednak poprzednie foty, ale widocznie nie wszystkie muszą być ciepłe i miłe![]()
Nie podoba mi się niekonsekwencja z żółtym kolorem. Cały set powinien mieć elementy żółte albo nie powinno być ich wcale (tak wg. mnie było by lepiej). Poza tym utrzymany wysoki poziom prac![]()