O obiektywach wiem prawie wszystko
Póki co albo na laptopie (który notabene był kupiony w innym celu i matryca pozostawia wiele do życzenia, klienci może nie widzą różnicy ale mi to bardzo przeszkadza że nie widać czegoś nad czym się pracowało) albo (czego staram się unikać bo wole nie zapraszać klientów do domu) na monitorze na którym pracuję (pa241SV).
Właśnie też czekałem na samsunga który się nie pokazał więc jedynym rozwiązaniem jakie pozostało to chyba nadgryzione jabłko.
No to decyzja zapadła. iPad 4 zamówiony![]()
no u mnie też zafarbu nie stwierdziłem,
powiem wam że - czego absolutnie się nie spodziewałem jako zagorzały pececiarz i androidowiec- że czasem po południu i wieczorem wracam z pracy, torbę z lapkiem na półkę i rano biorę z powrotem nie ruszonego.. a cały wieczór internet pt. newsy, forumy itp. na tablecie.. i jakoś wcale nie przeszkadza a wręcz jestem zadowolony.. jeszcze pół roku temu bym kazdemu kazał się popukać w głowę jakby mi powiedział że będę miał apla, i będę z tego zadowolony.. człowiek się starzeje, nie ma co..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ja chyba jednak nie dojrzeję, tak samo jak nie dojrzałem do laptopa.
Tablet / telefon to sobie można do podróży, kibelka (na dłuższe posiedzenie) lub łóżka wziąć, do normalnego używania (gdzie trzeba coś pisać, jak np. to forum) to ja muszę mieć pełnowymiarową, normalną klawiaturę.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Jeśli ktoś kupuje, to polecam kupić iPada 3, bo mam obydwa (3 i 4) i szczerze mówiąc różnice żadne (zwłąszcza w szybkosci, czego sie obawiałem) a starszy ładniej świeci (inna matryca, bardziej neutralna).
O obiektywach wiem prawie wszystko
a czego uzywacie do pokazywnia zdjec na ipadzie? ja przerobilem kilka programow typu folio i z zadnego nie bylem zadowolony, ostatecznie i tak pozostalem przy zdjeciach.
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant