No wreszcie jest, a mówiłem poczekać
Official Google Blog: Nexus: The best of Google, now in three sizes
Jak znalazł będzie fajna zabawka to przeglądania zdjęć i ich prezentacji klientowi.
No wreszcie jest, a mówiłem poczekać
Official Google Blog: Nexus: The best of Google, now in three sizes
Jak znalazł będzie fajna zabawka to przeglądania zdjęć i ich prezentacji klientowi.
Ja tez iPada kupiłem, rewelacja.. Nigdy nic Appla nie miałem ale powiem ze jestem pod wrażeniem.. Oczywiście są minusy ale dropboxa itp. Obsługuje, wireless drive jest.. Generalnie jestem zadowolony..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Skasowali mi ;(
Google we współpracy z Samsungiem zaprezentowało Nexusa 10" o rozdzielczości 2560x1600.
EOS Digital | 10-22 | 70-200 | 300 | 1200 |
EOS Digital | 10-22 | 70-200 | 300 | 1200 |
Nie nie przeszkadza, bo mój ekran jest wolny od tej wady
Trzeba zakupić pradukcję z serii DYV ... z lipca lub późniejszy, to zafarbu nie będzie.
Zafarb pochodził od użycia niewłaściwego kleju i problem został rozwiązany.
Samsunga NOTE tez testowałem i to IMHO ciągle nie to samo.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
No właśnie tak czytam i czytam. Też planuję zakup tabletu, głównie podgląd zdjęć i prezentacja dla klientów. Warunek dobra matryca. Teraz pytanie co brać....
Arturs mówisz że ogryzek jest ok??
Samsung Note to ni to telefon ni tablet. Za duże do kieszeni, ciut za małe do zdjęć i internetu i bateria słaba. W porównaniu do Ipada 2 wyświetlacz jednak zrobił na mnie wrażenie. Na ipadzie wszystko wygląda bardzo fajnie i np mi służy na co dzień,a prezentacja portfolio to dodatek.Macałem w MM inne tablety i mimo,że np galaxy tab podobał mi się to jednak wolę większą płynność i intuicyjność Appla. Często mnie pozytywnie zaskakuje,po przyzwyczajeniu się do iTunes, w szczególności polecam osobom którym zależy na dobrej baterii i szybszym niż w Samsungu czasie ładowania(nie wiem jak Asus). Dodam jednocześnie,że nie jestem fanem appla ze względu na jabłko, lecz ze względu na funkcjonalność,szybkość,mobilność i co najmniej kilka innych cech. Wyczekuję jednocześnie na 6d , bo będzie to zestaw idealny w podróż gdy bezpośrednio z aparatu chcemy wrzucić zdjęcie przez wifi. Już widzę zachwyt wszystkich blogerów puszką z takim udogodnieniem![]()
Dla mnie w tym momencie najważniejsze to prezentacja folio. Więc dobra matryca. Do tego oczywiście internet itp. do reszty mam komputer.