Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 148

Wątek: TABLET do prezentacji zdjęć i nie tylko.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: TABLET do prezentacji zdjęć i nie tylko.

Jutro powinien do mnie w końcu dotrzeć Nexus 7. Zobaczymy jak będzie śmigał.
    Z tanich tabletów godne uwagi są jeszcze Ainol Aurora 2 - a za chwilę ma być jakiś nowy Fire (większa rozdzielczość) czy Polski Benger Versa Tab (chociaż na moje ma za słaby procek, ale 10" IPS za 900zł może być warte skuszenia się)
    Osobiście więcej niż 1000zł bym nie wydał na tablet - więc wszelkie Apple, transformery i inne temu podobne odpadają.
    Gdyby nie okazja ściągnięcia Nexusa to bym wziął Ainol Aurora 2 - ma bardzo dobre recenzje i cenę (znaczy teraz to bym zaczekał na tego Fire)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Domyślnie TABLET do prezentacji zdjęć i nie tylko.

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Z tanich tabletów godne uwagi są jeszcze Ainol Aurora 2 - a za chwilę ma być jakiś nowy Fire (większa rozdzielczość) czy Polski Benger Versa Tab (chociaż na moje ma za słaby procek, ale 10" IPS za 900zł może być warte skuszenia się)
    Osobiście więcej niż 1000zł bym nie wydał na tablet - więc wszelkie Apple, transformery i inne temu podobne odpadają.
    Gdyby nie okazja ściągnięcia Nexusa to bym wziął Ainol Aurora 2 - ma bardzo dobre recenzje i cenę (znaczy teraz to bym zaczekał na tego Fire)
    Na podobnej zasadzie wiele osób powie że nie kupi 5d bo nie widzi różnicy albo że jest za mała względem APS-C. Ja w tabletach różnicę widzę ale nie oceniam czy warto dołożyć czy nie. Nie jestem fanem Apple ale dla mnie zaskoczeniem w iOS było jak to wszystko spójnie, płynnie i niezawodnie działa bo kwestią nie jest różnica w funkcjonalności tylko autentyczne, bez mała idealne działanie tego co Apple nam daje w tablecie.

Początki nałogu

Koniecznie pochwal się jak "to" działa.
    BTW ciekawe kiedy odblokują kindle fire hd 7", i zainstalują ICS luz JB. 199$ to tanioszka.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Widział ktoś w akcji ASUSA z matrycą IPS 1080p ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar arekhit
    Miasto
    SANOK

ktory to jest asus? transformer?
    Canon

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar arekhit
    Miasto
    SANOK

to ja mam 300 wiec nizszy model
    Canon

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Cytat Zamieszczone przez kosdkp Zobacz posta
    Koniecznie pochwal się jak "to" działa.
    BTW ciekawe kiedy odblokują kindle fire hd 7", i zainstalują ICS luz JB. 199$ to tanioszka.
    Jak na razie działa świetnie, ale póki co bawię się tylko. Ekran jest świetny. Zdjęcia wyglądają tak jak powinny wyglądać, kąty też są bdb. Nie wiem jak na zewnątrz, bo jeszcze nie miałem okazji testować. Przetestuje go porządnie w przyszłym tygodniu, bo lecę na parę dni do Barcelony.

Początki nałogu

Jak na razie działa świetnie, ale póki co bawię się tylko. Ekran jest świetny. Zdjęcia wyglądają tak jak powinny wyglądać, kąty też są bdb. Nie wiem jak na zewnątrz, bo jeszcze nie miałem okazji testować. Przetestuje go porządnie w przyszłym tygodniu, bo lecę na parę dni do Barcelony.
    Dzięki!
    Targanie lapta to udręka.
    Nie korciło Cię by sprawdzić jak smiga win 8 na n7? W sieci można zaleźć info, że "się da", odpalić win 8.

Pełne uzależnienie

Zrobiłem ostatnio porównanie trzech flagowców : Saamsyng GT P5100, Asus Transformer TF700 i mój New iPad 16 /3G.
    Jeśli chodzi o sprawność działania ( przewijanie, otwieranie stron itp) to najszybszy iPad, najwolniejszy Samsung.
    Co do obrazu, to Retina w iPadzie bije na głowę wszystko. Zdjecia i filmy wyglądaja bajecznie.
    Jedynie dla mnie udreką w iPadzie jest to wrzucanie filmow, fotek i muzy przez kompa z iTunes ale nie mozna miec wszystkiego.
    Wkurza mnie też przejściowka, ktora z nazwy ma słuzyć do ocdzytu z pena i kart pamieci - często rzuca komunikat, ze potrzeba za dużo prądu i kicha.
    Nowy iPad kupiony na aukcji ( oryginalnie zapakowany w folii ) kosztował mnie w wesji 16GB i z 3G równe 2000zl więc niewiele drożej od pozostalych
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów