Pokaż wyniki od 1 do 10 z 516

Wątek: Magic lantern

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Koziegłowy

Domyślnie Odp: Magic lantern

Uwaga na wersję magic lantern "Nightly Builds" ,podczas filmowania pomimo ustawionej prawidłowo ostrości ,obraz jest lekko niewyraźny.
    Fotografia w studio i plenerze - od zdjęć ślubnych ,fotomontaże do opuszczonych budynków i ruin.
    Fotograf Koziegłowy, Czerwonak, Poznań. http://am-foto.pl
    http://fotograf-kozieglowy.com.pl ,pisane przez Ł http://fotograf-koziegłowy.com.pl

Bywalec Awatar McMelassa
    Miasto
    Chodzież

Cytat Zamieszczone przez Piast Zobacz posta
    Uwaga na wersję magic lantern "Nightly Builds" ,podczas filmowania pomimo ustawionej prawidłowo ostrości ,obraz jest lekko niewyraźny.
    Pytanie brzmi czy teraz jest jakaś inna wersja ? Zdaje się, że jedyna stabilna czyli 2.3 zniknęła ze strony. Na razie chyba nie zanosi się na to że wypuszczą inną
    Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.

Bywalec Awatar fancik
    Miasto
    warszawa

Cytat Zamieszczone przez McMelassa Zobacz posta
    Pytanie brzmi czy teraz jest jakaś inna wersja ? Zdaje się, że jedyna stabilna czyli 2.3 zniknęła ze strony. Na razie chyba nie zanosi się na to że wypuszczą inną
    Witam
    Czy może ktoś dać namiar lub udostępnić wersję 2.3 , bo tej najnowszej jakoś nie mam odwagi wypróbować...
    A może ktoś już przetestował tę najnowszą wersję to niech się podzieli wrażeniami...
    pozdrawiam Wojtek
    Myśl i oceniaj sprawiedliwie....
    Canon 50 D/ 15-85/3.5-5.6......50/1.8 STM...Tamron 70-300VC USD i trochę różnych dodatków,które czasem się przydają.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez fancik Zobacz posta
    Witam
    Czy może ktoś dać namiar lub udostępnić wersję 2.3 ,...
    Mam 2.3. Jak chcesz to napisz e-mail na PW to ci wyślę.
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

na 600d ostrzenie manual ok , no i 600 ma wreszcie rozbudowaną opcje audio z <ML trzeba się nauczyć żyć , darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda pozdr

Mam dokładnie ten sam problem:

Nigdy nie zdarzyło nam się (Kilka dni temu nagranie koncertu, 3 operatorów, 3 puszki, 3 różne szkła), żeby obraz był lekko nieostry w materiale każdego operatora??!! Nie mieliśmy ustawionego Magic Zooma, bo w poprzednich wersjach ML i użyciu Focus Peak bardzo rzadko nie trafialiśmy z ostrością.

Uprawnienia umieszczania postów