Programista od 40D ma bardzo ograniczony czas. Na co dzień normalnie pracuje. Jest tylko jeden, reszta zajmuje się nowymi puchami.
Programista od 40D ma bardzo ograniczony czas. Na co dzień normalnie pracuje. Jest tylko jeden, reszta zajmuje się nowymi puchami.
Pojawiła się pierwsza wersja dla 650D.
Wiadomo coś więcej? Jakie funkcjonalności?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie mam 650D, ale patrząc na spis używanych funkcji wygląda na to, że brakuje wsparcia dla audio. Reszta funkcji, tak jak to ogólnie w ML, jakieś braki jeszcze są.
Jeśli ktoś się nie boi i ma czas to może testować, im szybciej zostaną wychwycone błędy tym szybciej wyjdzie oficjalna wersja.
650D ma LCD_SENSOR? mam tu na myśli tą czujkę (po przyłożeniu oka do wizjera ekran wygasa), w 500D i 550D podczas video (z ML) jest używana jak dotykowy przycisk
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To daj znać co i jak jak potestujesz.
Kapitan Wagner
Chyba nie jest tak różowo, cytat z forum ML : "Please stop testing the build. Don't run the Firmware Upgrade"
Nie dotyczy mnie 650D więc nie chce mi się w to zagłębiać, ale jeśli dobrze rozumie na pierwszy rzut oka to problem jest z bootowaniem, może to nieść za sobą wysokie konsekwencje.