MENU ML => SHOOT => HDR Bracketing
Prawym przyciskiem funkcyjnym (u mnie SET) wybierasz potrzebną Ci ilość strzałów (max do 9).
Lewym przyciskiem funkcyjnym (u mnie PLAY) wybierasz kompensację ekspozycji (max do 5EV).
MENU ML => SHOOT => HDR Bracketing
Prawym przyciskiem funkcyjnym (u mnie SET) wybierasz potrzebną Ci ilość strzałów (max do 9).
Lewym przyciskiem funkcyjnym (u mnie PLAY) wybierasz kompensację ekspozycji (max do 5EV).
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”
od wczoraj dostepna jest wersja ML z maualnymi nastawami dla 500D i 50D
a tu testowy film z 500D:
http://www.youtube.com/watch?v=6MzUDP0-zQY
Ostatnio edytowane przez Rosicky ; 25-11-2011 o 10:35
jest stabilnie? bo nie wiem czy wgrywac czy nie...![]()
no powiedzmy, że działa bez problemu, z tym, że czasami ma chwilę refleksji i się zastanawia co robić. do tej pory cały ml zwiesił mi się 2 razy, przy defish i zbyt szybkim zmienianiu różnych wartości. reszta śmiga.
edit: btw nagrania na iso 25600 wyglada calkiem uzytecznie...
edit 2: NOPE, to chyba tylko 3200, bo ekspozycja mi sie nie zmienia powyżej tego.
Ostatnio edytowane przez iso ; 25-11-2011 o 16:05
fakt, jest ciepło, choc jak dla mnie to efekt bardzo częstego używania LV i trybu filmowania w czasie testów.. jak będzie okazja pobawić się tak normalnie to to sprawdzę.
Jak wyglada sprawa uzycia baterii w tej nowej wersji softu?
szczerze to nie wiem, wgralem jak mialem 2 aku w gripie oba dosyc wyczerpane wiec po jakiejs godzinie zabawy (glownie w lv) po prostu padly. za tydzien bede mial aparat przy sobie to sie pobawie dluzej
Witam.
Mam pytanko. Jeżeli wgram ten soft, a później włożę czystą kartę pamięci to czy aparat będzie działał normalnie? Czy będą pojawiać się jakieś komunikaty, że na karcie brak plików?
Co daje w trybie fotografowania, czy jest tylko do filmowania?
Czy jest prosty w użytkowaniu?
Z góry dzięki za odpowiedzi ;-)
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II