Strona 36 z 52 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 516

Wątek: Magic lantern

Bywalec Awatar pemstudio
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie Odp: Magic lantern

Faktycznie Ml raz się pojawia a raz wiesza body

Uzależniony

Dla bezpieczeństwa twojej puszki nie używaj tej wersji. Teraz trwają zamknięte testy, trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać na stabilniejszą wersję

Bywalec Awatar pemstudio
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek_PL Zobacz posta
    Dla bezpieczeństwa twojej puszki nie używaj tej wersji. Teraz trwają zamknięte testy, trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać na stabilniejszą wersję
    Nie bój się czytam na bieżąco forum ML

Coś już napisał Awatar piciuok
    Miasto
    Klonowa

Panowie, a jak to jest z baterią podczas nagrywania? Na ile minut filmy wystarczy ? Głównie interesują mnie czasy na 50D. Niektórzy piszą że mogą kręcić godzinę, inni że parę minut i bateria do ładowarki..
    Pięćdziesiatka + dodatki
    Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer

Bywalec Awatar pemstudio
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Cytat Zamieszczone przez piciuok Zobacz posta
    Panowie, a jak to jest z baterią podczas nagrywania? Na ile minut filmy wystarczy ? Głównie interesują mnie czasy na 50D. Niektórzy piszą że mogą kręcić godzinę, inni że parę minut i bateria do ładowarki..
    Posiadam 50D i powiem ci tak, reguły nie ma. Posiadam oryginalna baterie i spokojnie 40 min nieraz wytrzymała, zapewne zależy to też od stopnia jej zużycia. Co do zamienników to starczały na jakieś 30-40 min.

Coś już napisał Awatar piciuok
    Miasto
    Klonowa

pemstudio, mogę liczyć na pomoc przy wgraniu jak coś? Ty piszesz mi tu o 40 minutach a gdzieś spotkałem się z opinią że nagrywanie dłuższe niż 5 minut nie jest wskazane ze względu na nagrzewanie się sensora..?! jeszcze pytanko, 24fps dla 50D wspierane jest ? :>
    Pięćdziesiatka + dodatki
    Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer

Bywalec Awatar pemstudio
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Cytat Zamieszczone przez piciuok Zobacz posta
    pemstudio, mogę liczyć na pomoc przy wgraniu jak coś? Ty piszesz mi tu o 40 minutach a gdzieś spotkałem się z opinią że nagrywanie dłuższe niż 5 minut nie jest wskazane ze względu na nagrzewanie się sensora..?! jeszcze pytanko, 24fps dla 50D wspierane jest ? :>
    Pisałem o 40 min ale nie ciągłego grania. Ciągłego pliku max chyba miałem 12 min i nic z aparatem się nie stało. W 50D jest tylko 30fps.

Uzależniony

Kilka tygodni temu było kilka optymalizacji w kodzie, aby zmniejszyć obciążenie procesora, więc może będzie działać dłużej
    Optymalizacja jest bardzo ważna, przy robieniu DIALOG TRICKS (jeszcze nie dostępne ale powinno się pojawić), w jednym oknie mieliśmy zużycie procesora ok 70% bo jedna funkcja była cały czas wykonywana (niepotrzebnie), wystarczyło trochę zmienić algorytm wyświetlania tej funkcji i zużycie procesora wynosiło poniżej 5%.

Wiadomo coś konkretnego o wersji na 650D? Tej wersji testowej widzę że nie można już pobrać.
    Canon 650D | Sigma 50mm 1.4F | C 16-35mm L II | S 17-70mm F2.8-4.5 | Canon 580ex II

Flickr

Bywalec Awatar pemstudio
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Cytat Zamieszczone przez enforces Zobacz posta
    Wiadomo coś konkretnego o wersji na 650D? Tej wersji testowej widzę że nie można już pobrać.
    Nadal testują na ich forum jest bieżące info.

Strona 36 z 52 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów