Faktycznie Ml raz się pojawia a raz wiesza body![]()
Faktycznie Ml raz się pojawia a raz wiesza body![]()
Dla bezpieczeństwa twojej puszki nie używaj tej wersji. Teraz trwają zamknięte testy, trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać na stabilniejszą wersję![]()
Panowie, a jak to jest z baterią podczas nagrywania? Na ile minut filmy wystarczy ? Głównie interesują mnie czasy na 50D. Niektórzy piszą że mogą kręcić godzinę, inni że parę minut i bateria do ładowarki..
Pięćdziesiatka + dodatki
Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer
pemstudio, mogę liczyć na pomoc przy wgraniu jak coś?Ty piszesz mi tu o 40 minutach a gdzieś spotkałem się z opinią że nagrywanie dłuższe niż 5 minut nie jest wskazane ze względu na nagrzewanie się sensora..?!
jeszcze pytanko, 24fps dla 50D wspierane jest ? :>
Pięćdziesiatka + dodatki
Amatorsko co&kto&jak - www.facebook.com/mpfreelancer
Kilka tygodni temu było kilka optymalizacji w kodzie, aby zmniejszyć obciążenie procesora, więc może będzie działać dłużej
Optymalizacja jest bardzo ważna, przy robieniu DIALOG TRICKS (jeszcze nie dostępne ale powinno się pojawić), w jednym oknie mieliśmy zużycie procesora ok 70% bo jedna funkcja była cały czas wykonywana (niepotrzebnie), wystarczyło trochę zmienić algorytm wyświetlania tej funkcji i zużycie procesora wynosiło poniżej 5%.
Wiadomo coś konkretnego o wersji na 650D? Tej wersji testowej widzę że nie można już pobrać.