Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 516

Wątek: Magic lantern

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Magic lantern

600D też się wiesza jeśli za szybko wyjmiemy kartę, trzeba poczekać aż zgaśnie dioda, inaczej trzeba wyciągać baterię
    600d + 18-55 is + 55-250 is + 50 1:8 + super takumar 50 1:8 + 420ex

Dopiero zaczyna

Wszyscy piszą o zrobieniu karty bootowalnej i wgraniu ML...
    Ja po prostu rozpakowałem pliki, umieściłem je na karcie, zrobiłem format z poziomu aparatu i zrobiłem aktualizację do ML2.3 i cieszę się z dobrej pracy tego programu
    Efekty korzystania z ML 2.3 w Canon 550 są tu: True HDR-Beacon - YouTube

Wspaniała nakładka ( program ) i tego nam było trzeba

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Już rozgryzłem Należało zmienić Exp.Override: z OFF na ON.
    Dzięki za zainteresowanie

- - - Updated - - -

Cytat Zamieszczone przez Foto_Kindow Zobacz posta
    Wszyscy piszą o zrobieniu karty bootowalnej i wgraniu ML...
    Ja po prostu rozpakowałem pliki, umieściłem je na karcie, zrobiłem format z poziomu aparatu i zrobiłem aktualizację do ML2.3 i cieszę się z dobrej pracy tego programu
    A miałeś wcześniej wersję 2.2. Bo gdy ja ją po prostu usunąłem i wrzuciłem 2.3 to aparat się nie uruchomił. Musiałem sformatować w czytniku, zrobiłem bootowalną itd., ale może jest też krótsza droga jak piszesz.
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

zresetuj ustawienia aparatu (przywróć do fabrycznych) razem z c.fn, odepnij gripa lub inne dodatki -> spróbuj ponownie
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Uzależniony

Próbowałem zrobić HSS dla wszystkich lamp błyskowych, ale coś nie działa
    Mój pomysł wyglądał tak postawić lampę obok aparatu w aparacie wyzwalanie dźwiękowe, w lampie ustawiony błysk stroboskopowy na 2 błyski częstotliwość 4Hz. W ML dodałem sobie funkcję opóźnienia wyzwolenia migawki od pierwszego błysku, gdy udało mi się złapać naświetloną 1/1000s to za drugim razem i każdym następnym już nie. Widać procesor robi w tym czasie wiele innych rzeczy i za każdym razem jest inne opóźnienie. Trzeba do tego podejść jakoś inaczej

Bywalec
    Miasto
    Zgorzelec

Może to zależy również od karty pamięci bo na mojej usunąłem po prostu z dysku starego ML 2.2 i wrzuciłem 2.3 i zadziałał od razu.
    Brakuje mi tylko funkcji MovieModeRemap: A-DEP / CA / z ML 2.2 została ona usunięta i trochę daleko trzema teraz kręcić pokrętłem wcześniej z M przełączałem na A-DEP i miałem nagrywanie :/
    ZENIT > PRAKTICA > YASHICA > Canon A60 > Canon G5 > Canon S3 IS > EOS 400D > EOS 550D > EOS 50D > EOS 7D > EOS 70D + Grip | C70-200 f/4L | T 17-50mm f/2.8| HELIOS 44M-4MC |

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez kraktus Zobacz posta
    Może to zależy również od karty pamięci bo na mojej usunąłem po prostu z dysku starego ML 2.2 i wrzuciłem 2.3 i zadziałał od razu.
    Brakuje mi tylko funkcji MovieModeRemap: A-DEP / CA / z ML 2.2 została ona usunięta i trochę daleko trzema teraz kręcić pokrętłem wcześniej z M przełączałem na A-DEP i miałem nagrywanie :/
    [WONTFIX - DISABLED] Movie mode remap (problems)

Bywalec
    Miasto
    Zgorzelec

Wiem czytałem
    ZENIT > PRAKTICA > YASHICA > Canon A60 > Canon G5 > Canon S3 IS > EOS 400D > EOS 550D > EOS 50D > EOS 7D > EOS 70D + Grip | C70-200 f/4L | T 17-50mm f/2.8| HELIOS 44M-4MC |

Witam wszystkich,

Powiadam, że zainstalowałem na 5D mark II i śmiga. Na wnioski jeszcze za wcześnie, ale na pewno będzie można poczytać o tym na moim kanale. Chodzi z firmware 2.1.2

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Cytat Zamieszczone przez MorFilm Zobacz posta
    Witam wszystkich,

Powiadam, że zainstalowałem na 5D mark II i śmiga. Na wnioski jeszcze za wcześnie, ale na pewno będzie można poczytać o tym na moim kanale. Chodzi z firmware 2.1.2

Pozdrawiam
    Potwierdzam, dzięki FP w LV zaczynam szukać jakiegoś ciekawego szkła MF

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów