Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Obiektyw portretowy - Mf ???

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dreamstorm Zobacz posta
    Chyba masz lepszy wzrok ode mnie, bo ja na 40D miałem spory problem z trafieniem ostrością przy niskich przysłonach. Przy LV było lepiej.
    obiektyw ma być do portretu tak ze raczej zakres przyslon to duze otwory ,widać jak na patelni ,a jak są małe otwory to głebia ostrosći jest juz tak duza ze tez nie ma problemu zrobić ostre zdjecie :-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Jak masz Canona 50/ 1.8 i szukasz manualnej 50, to chyba się mocno nudzisz. Wyłącz af w C50 i będziesz miał "manual" z potwierdzeniem ostrości. Oczywiście, istnieją manualne 50-tki, które biją Tw. Canona, ale to nie jest ani m42, ani ta półka cenowa.
    a które te manualne 50ki pobiją tego C 50/1,8 i pod jakim względem ???? bo to ciekawe co napisałeś
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Jak masz Canona 50/ 1.8 i szukasz manualnej 50, to chyba się mocno nudzisz. Wyłącz af w C50 i będziesz miał "manual" z potwierdzeniem ostrości. Oczywiście, istnieją manualne 50-tki, które biją Tw. Canona, ale to nie jest ani m42, ani ta półka cenowa.
    a które te manualne 50ki pobiją tego C 50/1,8 i pod jakim względem ???? bo to ciekawe co napisałeś
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 16-03-2011 o 20:58 Powód: Automerged Doublepost
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uprawnienia umieszczania postów