Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Lampa studyjna DP-400 Ws 1/32 GN66 (Fripers)

Mieszany widok

Domyślnie

Witaj, ja uzywam tyle tylko ze ja ma 300W i pod inna nazwa (lencarta). Powiem szczerze, ze nie gdy nie mialem z nimi problemu. Trzymaja i tempereture blysku i moc bez problemu. Jak chcesz moge ci podeslac na priv jakies sample z tych lampek. Ostatnio nawet blyskalem z moim Canon 1V, dziala bez problemu.

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radiographer Zobacz posta
    Witaj, ja uzywam tyle tylko ze ja ma 300W i pod inna nazwa (lencarta). Powiem szczerze, ze nie gdy nie mialem z nimi problemu. Trzymaja i tempereture blysku i moc bez problemu. Jak chcesz moge ci podeslac na priv jakies sample z tych lampek. Ostatnio nawet blyskalem z moim Canon 1V, dziala bez problemu.
    Czyli nie ma jakiś problemów że nie błyskają, albo że błyskają same z siebie w trakcie sesji? :-) Rozumiem, że z grzaniem się też nie ma problemów?
    Czym wyzwalasz?
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radiographer Zobacz posta
    Chętnie, poproszę o kilka. :-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów