Czy używa ktoś takich lamp? Jeśli tak, może podzieli się opinią?
Bardzo proszę.
Czy używa ktoś takich lamp? Jeśli tak, może podzieli się opinią?
Bardzo proszę.
Witaj, ja uzywam tyle tylko ze ja ma 300W i pod inna nazwa (lencarta). Powiem szczerze, ze nie gdy nie mialem z nimi problemu. Trzymaja i tempereture blysku i moc bez problemu. Jak chcesz moge ci podeslac na priv jakies sample z tych lampek. Ostatnio nawet blyskalem z moim Canon 1V, dziala bez problemu.
Ja od prawie 3 lat używam DP-250Ws. Nie do zdarcia, przeżyły nawet kilka upadków ze statywem wyciągniętym na ponad 2,5 metra, co prawda beauty dish amortyzował uderzenie, ale i tak mocne![]()
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")
Nie ma problemu, cos poszukam wiwysle. Tylko niestety musisz poczekac tak 3 dni, bo jestem w pracy i wracam dopiero w czwartek w nocy. Takze w piatek cos powinienes znalezc na skrzynce. Nigdy nie mialem problemow, zeby nie blyskaly czy blyskaly same do siebie. Ja mam oczywiscie rf-602. Z grzaniem tez nie ma problemu. Mam do nich 40 cm beauty dish, plus okty (ktorych rozkladanie doprowadza mnie do szalu, wiec ich nie rozkaldam, musze kupic te parasolkowe)
a jak one wypadają na tle Quantuumów ?
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
Do porównania jest tylko Quantuum S400 za około 100 zeta droższy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Podoba mi się panel, podoba mi się wajha do ustawiania kąta nachylenia, obudowa też wygląda solidnie. Słyszałem, że 600seta mocno nie trzymała koloru, mając nadzieję że to pojedyncza wtopa pytam na forum...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czym wyzwalasz?
Ostatnio edytowane przez iREM ; 14-03-2011 o 21:27 Powód: Automerged Doublepost
Myslalem bardziej nad konfrontacją z R+ Dual Power.
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak